foto

Benedikte Hansen

  • nar. 24.9.1958 (60 let)
    Kodaň, Dánsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Denmark
2016 Kærlighed og andre katastrofer
2015 Comeback
2011 Noget i luften
2010 Milí lidé
2009 Divoké labutě
Velsignelsen
2007 Daisy Diamond
2005 Allegro
2003 Detaljer
Do tvých rukou
2002 Udvidelse af kampzonen (TV film)
2001 Fremmed Landskab (TV film)
Rozhýbej to!
To největší na světě
1996 Podívej se, jak letí
1995 Menneskedyret
1994 Eva (TV film)
1988 Baby Doll
1985 Walter og Carlo - op på fars hat

TV seriály

2019 Sygeplejeskolen (TV seriál)
Store beslutninger (S02E06)
Et uventet gensyn (S02E05)
Mørke minder (S02E04)
další epizody (6)
Badehotellet (TV seriál)
En ny begyndelse (S06E06)
Soldaten (S06E05)
2018 Pro a proti (TV seriál)
Sygeplejeskolen (TV seriál)
Eksamen (S01E06)
Liv og død (S01E05)
Hemmeligheder (S01E04)
další epizody (6)
Badehotellet (TV seriál)
En kærlighedshistorie (S05E06)
Besøg sydfra (S05E05)
Hugormen (S05E04)
další epizody (5)
2017 Badehotellet (TV seriál)
Til salg (S04E07)
Ikke lutter lagkage (S04E05)
Feriebarnet (S04E04)
další epizody (5)
2016 Badehotellet (TV seriál)
Stauning (S03E05)
Strandvaskeren (S03E04)
Fru Madsens smykker (S03E03)
další epizody (4)
2015 Badehotellet (TV seriál)
Den store fest (S02E02)
2014 Badehotellet (TV seriál)
Herrebesøg (S01E02)
2013 Vláda (TV seriál)
Volby (S03E10)
Rozum a cit (S03E09)
Vlastní postoj (S03E08)
další epizody (10)
2011 Mimo podezření 3: Smrtící výstřely (TV seriál)
Vláda (TV seriál)
Právo na soukromí (S02E09)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – druhá část (S02E08)
Co ztratíš uvnitř, získej navenek – první část (S02E07)
další epizody (9)
2010 Vláda (TV seriál)
První úterý v říjnu (S01E10)
Okurková sezóna (S01E08)
Nevidět, neslyšet, nemluvit (S01E07)
další epizody (8)
2009 Vražda (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
další epizody (4)
2008 Album (TV seriál)
2007 Forestillinger (TV seriál)
2002 Hjerteafdelingen (TV seriál)
2001 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-31/00, del 2 (S02E07)
Assistancemelding A-31/00, del 1 (S02E06)
Assistancemelding A-30/00 (S02E05)
další epizody (4)
2000 Rejseholdet (TV seriál)
Assistancemelding A-19/00, del 2 (S01E09)
Assistancemelding A-19/00, del 1 (S01E08)
1996 Bryggeren (TV seriál)
Renters rente (TV seriál)
1992 Gøngehøvdingen (TV seriál)
1988 To som elsker hinanden (TV seriál)

Host

TV pořady

1994 Fangerne på fortet (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace