foto

Edoardo Anton

  • nar. 7.1.1910
    Řím, Itálie
  • zem. 11.5.1986 (76 let)
    Villefranche-sur-Mer, Alpes-Maritimes, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

1980 Un reietto delle isole (TV film)
1968 Diablo bajo la almohada, Un
1966 Ragazza del bersagliere, La - divadelní hra
1964 ...e la donna creò l'uomo
Canzoni, bulli e pupe
1963 Follie d'estate
Maskenball bei Scotland Yard - Die Geschichte einer unglaublichen Erfindung
1961 Il ratto delle sabine
1960 Muži se rodí
Robin Hood e i pirati
Teddy boys della canzone, I
1959 L'amico del giaguaro
Sorprese dell'amore, Le
Tempi duri per i vampiri
1958 Le bellissime gambe di Sabrina
Mogli pericolose
Pia de' Tolomei
Racconti d'estate
1957 Manželé ve městě
Operazione notte
1956 Los amantes del desierto
Totò, Peppino a špatná ženská
1955 Addio Napoli!
Bella di Roma, La
Il Segno di Venere
1954 Angela
Il cardinale Lambertini
Ridere! Ridere! Ridere!
1953 Agenzia matrimoniale
Dramma nella Kasbah
Gioventù alla sbarra
L'incantevole nemica
Saluti e baci
1952 Io, Amleto
Peccato di Anna, Il
Solo per te Lucia
1951 Il lupo della frontiera
L'ultimo incontro
1948 Serpiente de cascabel, La
1946 Notte di tempesta
1943 Addio, amore!
1942 Benghází
Inferno giallo
Le vie del cuore
Notte dopo l'opera, Una
Quarta pagina
V záři reflektorů
1941 Avventuriera del piano di sopra, L'
Cenerentola e il signor Bonaventura
1940 Validità giorni dieci
1939 Albergo degli assenti, L'
Cavaliere di San Marco, Il
1938 L'allegro cantante
1935 Il serpente a sonagli

TV seriály

1973 Vado a vedere il mondo capisco tutto e torno (TV seriál)
1970 I racconti di Padre Brown (TV seriál)
1969 Nero Wolfe (TV seriál)

Režijní filmografie

Spisovatelská filmografie

Filmy

1961 Imprevisto, L' - kniha

Herecká filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky