foto

Takaši Fudžio

  • nar. Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2011 Kaze no Shounen
2001 Miyamoto Musashi (TV film)

TV seriály

2016 Good Morning Call (TV seriál)
2015 37.5°C no Namida (TV seriál)
Hanajome Noren (TV seriál)
2014 Hanayome Noren (TV seriál)
Last Doctor (TV seriál)
2012 Hidamari no ki (TV seriál)
2011 Hanayome Noren (TV seriál)
IS: Otoko demo onna demo nai sei (TV seriál)
2010 Hanayome Noren (TV seriál)
Osmý den pro cikádu (TV seriál)
2009 Arashi ga Kureta Mono (TV seriál)
Hyoryu Net Cafe (TV seriál)
2008 Aišú no romera (TV seriál)
Kyatto sutorîto (TV seriál)
2007 Ai no Meikyu (TV seriál)
2006 Beni no Monsho (TV seriál)
2005 Kegareta šita (TV seriál)
2004 Sore wa, tocuzen, araši no jó ni (TV seriál)
2003 Toshishita no Otoko (TV seriál)
2002 Šiawase no šippo (TV seriál)
2001 Mukaši no otoko (TV seriál)
1999 Shuumatsukon (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace