foto

Akimicu Sasaki

  • nar. Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2008 Ikigami

Režijní filmografie

Filmy

2018 Taijó o aišita hito (TV film)
2015 Eien No Zero (TV film)
2013 SRO: Keišičó kóiki sósa sen'nin tokubecu čósašicu (TV film)
2010 W no higeki (TV film)
2007 Hou no Niwa (TV film)
2001 Miyamoto Musashi (TV film)

TV seriály

2017 Toga no Hito (TV seriál)
2013 Gekirjú: Wataši o oboeteimasu ka? (TV seriál)
2012 Curukame džosan'in (TV seriál)
2011 Kare, otto, otoko tomodachi (TV seriál)
2010 Mori no Asagao (TV seriál)
Osmý den pro cikádu (TV seriál)
2009 Meitantei Asami Micuhiko (TV seriál)
2008 Kyatto sutorîto (TV seriál)
2005 Kegareta šita (TV seriál)
2004 Sore wa, tocuzen, araši no jó ni (TV seriál)
2003 Toshishita no Otoko (TV seriál)
2002 Šiawase no šippo (TV seriál)
2001 Mukaši no otoko (TV seriál)
1997 Shinryonaikai Ryoko (TV seriál)
1996 Futari no Seesaw Game (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky