foto

Tara Yelland

  • nar. 21.7.1983 (37 let)
    Montreal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Christmas Jars (TV film)
Rabid
2018 My Secret Valentine (TV film)
2017 Christmas Next Door (TV film)
Small Crimes
White Night
2015 Jesse Stone: Ztracen v Paradise (TV film)
2012 Mr. Viral
2010 Red
2009 Shark City

TV seriály

2018 Případy detektiva Murdocha (TV seriál)
Neviditelný muž (S12E13)
2017 Saving Hope (TV seriál)
Tested and Tried (S05E05)
Birthday Blues (S05E03)
2015 Dark Matter (TV seriál)
Episode 4 (S01E04)
2014 Bitten (TV seriál)
Committed (S01E06)
2013 Played (TV seriál)
Girls (E02)
Satisfaction (TV seriál)
2012 Kurýr (TV seriál)
Žraloci a malé ryby (S01E08)
2003 Pirátské vysílání (TV seriál)
Odysea 5 (TV seriál)
Fossil (E19)

Dokumentární

2012 Letecké katastrofy (TV seriál)
Tvrdé přistání (S11E13)

Host

TV pořady

2007 The Jon Dore Television Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky