foto

Bettina Helmi

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2015 Tatort - Der Inder (TV film)
2014 Hlasy
2013 Girl on a Bicycle
2011 Don 2
2009 Bella Block - Vorsehung (TV film)
Helen
2007 Angsthasen (TV film)
2005 Küss mich, Hexe! (TV film)
2004 Die Nacht singt ihre Lieder
Seržant Pepper
2001 Engel sucht Flügel (TV film)
Jenseits (TV film)
Recept na lásku
1999 Die Sternbergs - Ärzte, Brüder, Leidenschaften (TV film)
1998 Mammamia (TV film)
1995 Unbeständig und kühl (TV film)

TV seriály

1997 Alphateam - Die Lebensretter im OP (TV seriál)
1995 Hotel Hansson (TV seriál)

Dokumentární

2016 Lou Andreas-Salomé

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace