foto

Karel Habart

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1982 Smrt talentovaného ševce
1979 Koncert na konci léta
1978 Ztrácím tě, lásko (TV film)
1977 Zrcadlení

TV seriály

1998 Tři králové (TV seriál)
Pobožný střelec (E07)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)
1989 Dobrodružství kriminalistiky (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace