foto

Reiko Kataoka

  • nar. 20.12.1971 (47 let)
    Masaki, prefektura Ehime, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Ai ga nanda
Rakuen
2018 Džunpei, kangenaose
Misumisó
Mugen foundation
Můj přítel „A“
2017 Bókjó
Enokida bóekidó
2016 Hakodate kóhí
High & Low The Red Rain
Jamato (California)
Zoku šinja šokudó
2015 Kowareta heart o urimono ni
2014 Umoreru (TV film)
2011 Mahoro ekimae Tada benriken
2010 Gohou (TV film)
Heaven's Story
2009 Yoru no Kuchibue
2008 Gururi no koto
2007 Hannin ni tsugu
2006 Zenšin to kojubi
2005 Gina K
2004 Kikyo
2001 Hasshu!
Oboreru hito
2000 Battle Royale
1999 Kuro no tenši Vol. 2
1998 Joker: Jakubjógami
1997 Kuro no tenši Vol. 1
Onibi
Pekin gendžin
1996 Gonin 2
Činpira
1995 Kamikaze Taxi
1994 Ai no shinsekai
1993 Hatachi no binetsu

TV seriály

2019 Anata no ban desu (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 15 (E15)
Episode 14 (E14)
další epizody (16)
2018 Jami no bansóša (TV seriál)
Signal (TV seriál)
2017 Kirawareru Júki (TV seriál)
2016 Daisho (TV seriál)
Kakkó no tamago wa dare no mono (TV seriál)
Otósan to jobasete (TV seriál)
Specialist (TV seriál)
Šin'ja šokudó: Tokyo Stories (TV seriál)
2015 Sekando Rabu (TV seriál)
Šokubucu danši veranda: Season 2 (TV seriál)
2014 Zainin no Uso (TV seriál)
2011 Kare, otto, otoko tomodachi (TV seriál)
2010 Magerarenai Onna (TV seriál)
2009 Gaidži keisacu (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
1997 Shin hanshichi torimonochyou (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace