foto

Rjóiči Kimizuka

  • nar. 21.4.1958 (62 let)
    Tokio, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Kjódžó (TV film)
2016 Good Morning Show
2015 Shin Naniwa Kinyudo (TV film)
2013 Ashita e no Tooka Kan
2012 Itai: Asu e no tóka kan
Odoru Daisosasen THE TV SPECIAL (TV film)
Odoru daisósasen The Final aratanari kibó
2011 Kore de ii no da! Eiga Akacuka Fudžio
2010 Odoru daisósasen: The movie 3
2009 Dare mo mamotte kurenai
2008 Five (TV film)
Kachô Shima Kôsaku 2: Honkon no yûwaku (TV film)
2007 Buble e GO!! Timemachine wa drum šiki
2006 Bengoshi Haijima Hideki (TV film)
2005 Jógiša: Muroi Šindži
Zutto Ai Takatta (TV film)
2004 Infekce
2003 Odoru daisósasen The Movie 2 Reinbóburiddži o fusasejo!
1998 Odoru daisosasen
Odoru daisosasen bangaihen - Wangansho fukei monogatari shoka no kôtsûanzen special (TV film)
Odoru daisósasen: aki no hanzai bokumecu supešaru (TV film)
1997 Odoru daisosasen - Nenmatsu tokubetsu keikai Special (TV film)
1996 Naniwa Kinyudo (TV film)
1993 Kin chan no Cinema Jack
1992 Jo ni mo kimjó na monogatari: Haru no tokubecuhen (TV film)
1991 Jo ni mo kimjó na monogatari: Aki no tokubecuhen (TV film)
Jo ni mo kimjó na monogatari: Fuju no tokubecuhen (TV film)
Jo ni mo kimjó na monogatari: Haru no tokubecuhen (TV film)
1990 Jo ni mo kimjó na monogatari: Fuju no tokubecuhen (TV film)

TV seriály

2010 Kjúkei no kója (TV seriál)
2009 News Sokuho wa Nagareta (TV seriál)
2006 Yakusha Damashii! (TV seriál)
1999 Good News (TV seriál)
TEAM (TV seriál)
1998 Sekai de Ichiban Papa ga Suki (TV seriál)
1997 Odoru daisósasen (TV seriál)
1996 Coach (TV seriál)
1994 Toki wo Kakeru Shoujo (TV seriál)
1993 Dare ni mo Ienai (TV seriál)
If: Mošimo (TV seriál)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2007 Bokura no džidai (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky