foto

Viktor Čuprov

  • nar. 15.11.1981 (37 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Pod elektrickými mračny
Zamok
2012 Roza

TV seriály

2017 Posledňaja staťja žurnalista (TV seriál)
2016 Vyžiť ljuboj cenoj (TV seriál)
2015 Něvskij (TV seriál)
Principy kapitana Semjonova (S01E11)
Spasajsja, brat! (TV seriál)
Čužoje gnězdo (TV seriál)
2014 Leningrad 46 (TV seriál)
Lučšije vragi (TV seriál)
Sled Pirani (TV seriál)
Litějnyj (TV seriál)
Mesť (S08E14)
2013 Pepel (TV seriál)
Trassa (TV seriál)
Šef (TV seriál)
Krajnije mery (S02E18)
PPS (TV seriál)
Zolotyje ruki (S02E17)
Doznavatěl (TV seriál)
Priton (S02E04)
2012 Beregovaja ochrana (TV seriál)
Vremja Sindbada (TV seriál)
2011 Narkotrafik (TV seriál)
2010 Doznavatěl (TV seriál)
Belyje noči (S01E02)
Děsant jesť děsant (TV seriál)
Morskije ďjavoly (TV seriál)
Čužoj sredi čužich (S04E26)
2009 Russkij dubl (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky