foto

Osmany Rodriguez

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2020 Upíři v Bronxu
2016 Švagr
2014 Grow a Guy
2011 Hot Dog Water

TV seriály

2019 Mixed-ish (TV seriál)
Girls Just Want to Have Fun (S01E06)
Sunnyside (TV seriál)
The Ethiopian Executioner (E02)
Pilot (E01)
2018 A.P. Bio (TV seriál)
Burning Miles (S01E03)
Teacher Jail (S01E02)
Pilot: Catfish (S01E01)
2017 Detroiters (TV seriál)
2015 Poslední chlap na Zemi (TV seriál)
Zločin a trest (S02E04)

TV pořady

2016 Michael Che Matters (TV pořad)

Scenáristická filmografie

Filmy

2020 Upíři v Bronxu

Producentská filmografie

TV pořady

2016 Michael Che Matters (TV pořad)

Střihačská filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky