foto

Edward K. Gibbon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 The Rack Pack
2015 London Road
2014 Second Coming
2013 The Sound of Music Live! (TV film)
2011 Holy Flying Circus (TV film)
2001 Trouble in Tahiti (TV film)

TV seriály

2017 Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
Ctihodná žena (TV seriál)
The Paring Knife (E08)
The Hollow Wall (E07)
The Mother Line (E06)
další epizody (8)
2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Spotless (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2013 Dům podezřelých (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Spies of Warsaw (TV seriál)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Everyone (S05E08)
Grace (S05E07)
Alo (S05E06)
další epizody (7)
2009 Skins (TV seriál)
Naomi (S03E06)
Cook (S03E02)
Everyone (S03E01)
2008 Skins (TV seriál)
Cassie (S02E09)
Effy (S02E07)
Tony (S02E06)
další epizody (8)
2007 Skins (TV seriál)
Finale (S01E09)
Effy (S01E08)
Michelle (S01E07)
další epizody (9)
Tajný deník call girl (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)

Divadelní záznam

2015 The Sound of Music Live (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Trouble in Tahiti (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky