foto

Edward K. Gibbon

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2016 The Rack Pack
2015 London Road
The Sound of Music Live (divadelní záznam)
2014 Second Coming
2013 The Sound of Music Live! (TV film)
2011 Holy Flying Circus (TV film)
2001 Trouble in Tahiti (TV film)

TV seriály

2017 Nevěstky (TV seriál)
Epizoda 1 (S01E01)
2016 Vojna a mír (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (6)
2015 Spotless (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2014 Ctihodná žena (TV seriál)
2013 Dům podezřelých (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Spies of Warsaw (TV seriál)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Everyone (S05E08)
Grace (S05E07)
Alo (S05E06)
další epizody (7)
2009 Skins (TV seriál)
Naomi (S03E06)
Cook (S03E02)
Everyone (S03E01)
2008 Skins (TV seriál)
Cassie (S02E09)
Effy (S02E07)
Tony (S02E06)
další epizody (8)
2007 Skins (TV seriál)
Finale (S01E09)
Effy (S01E08)
Michelle (S01E07)
další epizody (9)
Tajný deník call girl (TV seriál)
2005 Pán času (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2001 Trouble in Tahiti (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace