foto

Guy Nardulli

  • nar. 31.5.1974 (46 let)
    Chicago, Illinois, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Nowhere Inn
2019 City with Two Faces
2018 The Choir Director
Unbelievable!!!!!
Záhada Silver Lake
2017 House by the Lake
2016 Centrální inteligence
Last Goodbye
Six Gun Savior
Teenage Cocktail
2015 Any Day
Call Me King
2013 The Devil's in the Details
2009 Intruders, The
2008 Jak ukrást nevěstu
The Horror Vault
2007 Jekyll
2005 Road to Canyon Lake, The

TV seriály

2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
O Hostage! My Hostage! (E11)
2015 Skutečný Rob (TV seriál)
Gaying In Shape (S01E05)
Poslední loď (TV seriál)
Sami a beze strachu (S02E07)
Dlouhá cesta (S02E06)
2014 Castle na zabití (TV seriál)
Zlatá sedmdesátá (S06E20)
Myšlenky zločince (TV seriál)
The Edge of Winter (S09E19)
2013 Vegas (TV seriál)
From This Day Forward (E12)
Pomsta (TV seriál)
Truth: Part 1 (S02E21)
Strážce pořádku (TV seriál)
Ghosts (S04E13)
2012 Mamaluke, The (TV seriál)
Where the Bears Are (TV seriál)
Jak jsem poznal vaši matku (TV seriál)
Ochlastovlak (S07E16)
2010 Mr. & Mrs. Bloom (TV seriál)
2008 Kriminálka New York (TV seriál)
Schránka (S05E09)
Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se zamiluje (S07E06)
2006 Dr. House (TV seriál)
Euforie 1/2 (S02E20)
2002 Beze stopy (TV seriál)
1999 Passions (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Last Goodbye

Producentská filmografie

Filmy

2016 Last Goodbye

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky