foto

Kirill Frolov

  • nar. 20.4.1993 (27 let)
    Petrohrad, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Rok
2016 Ogni bolšoj děrevni
2015 Sindrom Petruški

TV seriály

2019 Ženskaja versija. Čisto sovetskoje ubijstvo (TV seriál)
2018 Kupčino (TV seriál)
Episode 16 (E16)
Episode 11 (E11)
Episode 10 (E10)
další epizody (4)
Realizacija (TV seriál)
Iznanka pravosudija (S01E06)
2017 Front (TV seriál)
Krylja Imperii (TV seriál)
Zveriněc (E08)
Ličnosť ně ustanovlena (TV seriál)
Melnik (TV seriál)
Obratnyj otsčjot (TV seriál)
Episode 14 (E14)
Něvskij (TV seriál)
Kombinacija (S02E11)
2015 Inspektor Kuper (TV seriál)
Vystrely v noči (S02E01)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
Morskije ďjavoly. Smerč (TV seriál)
Prazdničnyj fejerverk (S02E26)
Čužoj rajon (TV seriál)
Provokacija (S03E30)
Litějnyj (TV seriál)
Pulja dlja ochotnika (S08E05)
Tajny sledstvija (TV seriál)
Lišnije ljudi (S14E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky