foto

Kristina Isajkina

  • nar. 1.6.1996 (21 let)
    Saratov, Rusko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nemilovaní
2015 Pro Ljubov
2014 Vypusknoj

TV seriály

2018 Chor (TV seriál)
2016 Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
Ona sbila ljotčika (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace