foto

Alisa Grebenščikova

  • nar. 12.6.1978 (41 let)
    Leningrad, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Posledněje ispytanije
Vmestě s Veroj (TV film)
2015 Učilka
2014 Sex, kofe, sigarety
2013 45 sekund (TV film)
2010 Moskva, ja ljublju těbja!
2007 Begljanki
Ljubov morkov
Vaněčka
2005 Tajskij vojaž Stěpanyča
2004 Posylka s Marsa
Řidič pro Věru
2001 DMB 003
2000 DMB 002
Podvigi Gerakla
1997 Amerikanka

TV seriály

2019 BiCheppi (TV seriál)
2018 Žena s togo sveta (TV seriál)
2016 Bednyje ljudi (TV seriál)
Krizis něžnogo vozrasta (TV seriál)
2013 Mama-dětěktiv (TV seriál)
Episode 10 (E10)
Šerlok Cholms (TV seriál)
Obrjad doma Mejsgrejvov (E05)
2011 Lektor (TV seriál)
Ljubov i razluka (TV seriál)
2010 Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)
2006 Ochota na genija (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Eto šou-bizněs (S02E09)
2005 Studěnty (TV seriál)
Viola Tarakanova. V mire prestupnych strastěj (TV seriál)
File iz zolotogo petuška (S02E02)
Syščiki (TV seriál)
Ljubov zla (S04E02)
2004 Kavalery morskoj Zvězdy (TV seriál)
Komanda (TV seriál)
Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
Daša Vasiljeva. Ljubitělnica častnogo syska (TV seriál)
Spjat ustalyje igruški (S03E03)
2003 Undina (TV seriál)
2001 FM i rebjata (TV seriál)
Tajnyj znak (TV seriál)
2000 Ubojnaja sila (TV seriál)
1999 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Dělo № 1999 (S02E25)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Isporčennyj tělefon (S01E13)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky