foto

Marilyn Norry

  • nar. 4.10.1957 (61 let)
    Peterborough, Kanada
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Richard Says Goodbye
Signed, Sealed, Delivered: The Road Less Travelled (TV film)
The Simone Biles Story: Courage to Soar (TV film)
2017 Entanglement
Final Vision (TV film)
Hollow in the Land
2016 Obr Dobr
Sandra Brown's White Hot (TV film)
Secrets in the Attic (TV film)
To je vražda, zapekla do smrtícího receptu (TV film)
2015 Autumn Dreams (TV film)
2014 The Nine Lives of Christmas (TV film)
2013 Rohy
2012 Cesta za spravedlností: V dobrém či zlém (TV film)
Kletba z temnot
Vrátím se pro tebe (TV film)
2011 Tajemství zahrady (TV film)
2010 Riverworld (TV film)
Za černou duhou
2009 Jennifer's Body - Bacha, kouše!
2007 The Bad Son (TV film)
2006 Holka jako já - příběh Gwen Araujo (TV film)
Let 93 (TV film)
2005 V moci ďábla
2002 Mladší bráška
2000 Comet Impact
Mise na Mars
1999 Sníh padá na cedry
Znáš mé jméno (TV film)
1998 Cena lásky (TV film)
1997 Nebezpečný zákazník (TV film)
1996 Panika v oblacích (TV film)
1995 Smrtelná léčba
Útěk ze zóny 14 (TV film)
1994 Flinch
Malé ženy
Nekonečný příběh 3
1993 Dying to Remember (TV film)
Konečné odvolání (TV film)
Whose Child Is This? The War for Baby Jessica (TV film)
1992 Tah jezdcem

TV seriály

2018 Legends of Tomorrow (TV seriál)
Daddy Darhkest (S03E10)
2016 Dead of Summer (TV seriál)
Home Sweet Home (E09)
Patience (E01)
No Tomorrow (TV seriál)
No Soup for You (E10)
The 100 (TV seriál)
Bitter Harvest (S03E06)
2015 iZombie (TV seriál)
The Exterminator (S01E03)
2014 Klondike (TV seriál)
Signed, Sealed, Delivered (TV seriál)
Zločin (TV seriál)
Unraveling (S04E02)
Lovci duchů (TV seriál)
Mother's Little Helper (S09E17)
2013 Motiv (TV seriál)
Navzdory osudu (S01E04)
2012 Arctic Air (TV seriál)
Continuum (TV seriál)
Time's Up (S01E06)
2011 Endgame (TV seriál)
2010 Dvojí identita (TV seriál)
Hodina duchů (TV seriál)
Hranice nemožného (TV seriál)
Na druhé straně 2 (S02E23)
2009 Ďáblův sluha (TV seriál)
The Good Soil (S02E07)
Underbelly (S02E06)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Blood on the Scales (S04E14)
The Oath (S04E13)
A Disquiet Follows My Soul (S04E12)
Smallville (TV seriál)
Kandor (S09E07)
2008 Hlídka (TV seriál)
jPod (TV seriál)
Ďáblův sluha (TV seriál)
Hungry for Fame (S01E11)
Lovci duchů (TV seriál)
Time Is on My Side (S03E15)
Battlestar Galactica (TV seriál)
Guess What's Coming to Dinner (S04E07)
Escape Velocity (S04E04)
The Ties That Bind (S04E03)
2007 Painkiller Jane (TV seriál)
Tin Man (TV seriál)
2006 Saved (TV seriál)
Láska je Láska (TV seriál)
Lék na lásku (S03E01)
2005 Mistři hrůzy (TV seriál)
Dance of the Dead (S01E03)
Three Moons Over Milford (TV seriál)
2004 The Collector (TV seriál)
2002 John Doe (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
2000 Hvězdná brána (TV seriál)
Spálená země (S04E09)
1999 Beggars and Choosers (TV seriál)
1998 Da Vinciho případy (TV seriál)
Jednotka zpětného nasazení (TV seriál)
Mercy Point (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
Vrána (TV seriál)
1997 Akta X (TV seriál)
Memento Mori (S04E14)
1995 Krajní meze (TV seriál)
1993 Madison (TV seriál)
1992 Heights (TV seriál)
1991 The Commish (TV seriál)
1989 Neon Rider (TV seriál)
1984 Nebezpečný záliv (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace