foto

Rio Hackford

  • nar. 28.6.1970 (50 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Provinění
Term Life
2015 Trumbo
2014 Dvojnice
2013 Parker
2012 Sázka na favorita
2010 Hnízdo neřesti
Jonah Hex
2009 V elektrizující mlze
2008 Gambler
2007 Santa má bráchu
2006 Déjà Vu
Sherrybaby
Stay Alive
2004 Život s Helenou
2003 Líbí se mi, co děláš
1999 Blázinec (TV film)
Ostrov pokladů
1998 Scotch and Milk
1996 Proutníci
1995 Safe
Zvláštní dny
1994 Dvojitý drak
Útěk do ráje
1993 Věc cti
1990 Pretty Woman

TV seriály

2019 The Mandalorian (TV seriál)
Chapter 8: Redemption (S01E08)
Chapter 5: The Gunslinger (S01E05)
2016 American Crime Story (TV seriál)
Underground (TV seriál)
The Lord's Day (S01E03)
2015 Počtyřech (TV seriál)
2014 Temný případ (TV seriál)
2013 Treme (TV seriál)
Stesk po New Orleans (S04E05)
2012 Treme (TV seriál)
Tipitina (S03E10)
Rozjeďte to se mnou (S03E01)
2011 Treme (TV seriál)
Čas karnevalu (S02E07)
2010 Memphis Beat (TV seriál)
Treme (TV seriál)
Kéž by to někoho zajímalo (S01E09)
Všichni na Mardi Gras (S01E08)
Ojoj, mělčina (S01E06)
další epizody (6)
2007 Ve městě hurikánů (TV seriál)

Dokumentární

2020 Disney Gallery: The Mandalorian (TV seriál)
Directing (E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky