foto

Tatiana Kovačevičová

  • nar. 3.5.1945 (74 let)
    Liptovský Mikuláš, Slovenský stát

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

1989 Kamene (TV film)
1986 Žaby a iné ryby
1985 Plánka (TV film)
Varič (TV film)
1984 Sladké starosti
1983 Hniezdo na ôsmom poschodí (TV film)
1981 Fénix
1979 Odveta
Rosnička

TV seriály

1986 Alžbetin dvor (TV seriál)
Volanie vetra (E06)
Kamenné labute (E05)
Nová zmluva (E04)
další epizody (6)
1985 Materské znamienko (TV seriál)
Bratia (E07)
Záhradná slávnosť (E06)
Veľká voda (E05)
další epizody (7)

Herecká filmografie

Dokumentární

2013 Prvá (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace