foto

John D. Kretschmer

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2018 Rosy
2014 Mroží muž
2010 Trial, The
2008 Oni
2007 Beautiful Ordinary, The
List, The
2001 Letní vzplanutí
2000 Zkažená mládež
1998 Co Bůh spojí...
1997 Lhář
1996 Hrob
1995 Sex & the Other Man

TV seriály

2018 Ve jménu vlasti (TV seriál)
All In (S07E11)
Clarity (S07E10)
Useful Idiot (S07E09)
další epizody (11)
2017 Tým SEAL (TV seriál)
Tip of the Spear (S01E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Amerika na prvním místě (S06E12)
R jako Romeo (S06E11)
2016 Containment (TV seriál)
I To Die, You To Live (E02)
Pilot (E01)
2015 Tajnosti a lži (TV seriál)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Litvinovova finta (S05E09)
Vše o Allison (S05E08)
2014 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Královna dronů (S04E01)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Závěrečná kapitola (S01E15)
Konec je blízko (S01E14)
Havenport (S01E13)
další epizody (5)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Á... é... í... (S03E02)
Plecháč zlikvidován (S03E01)
2012 Chicago Fire (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Volba (S02E12)
In memoriam (S02E11)
Zlomená srdce (S02E10)
další epizody (11)
2011 Vlčí mládě (TV seriál)
Zákony lovce (S01E12)
Ples (S01E11)
Druhý kapitán (S01E10)
další epizody (12)
2007 Army Wives (TV seriál)
Goodbye Stranger (S01E13)
Rules of Engagement (S01E12)
Truth and Consequences (S01E11)
další epizody (13)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
First Day on a Brand New Planet (S03E03)
From the Edge of the Deep Green Sea (S03E02)
Like You Like an Arsonist (S03E01)
další epizody (15)
2004 One Tree Hill (TV seriál)
Don't Take Me for Granted (S02E10)
The Trick Is to Keep Breathing (S02E09)
Truth, Bitter Truth (S02E08)
další epizody (22)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
With Arms Outstretched (S01E09)
The Search for Something More (S01E08)
Life in a Glass House (S01E07)
další epizody (9)
1999 Dawsonův svět (TV seriál)
Parental Discretion Advised (S02E22)
Ch... Ch... Ch... Changes (S02E21)
Reunited (S02E20)
další epizody (13)
1998 Dawsonův svět (TV seriál)
The Election (S02E09)
The Reluctant Hero (S02E08)
The All-Nighter (S02E07)
další epizody (5)
Linc's (TV seriál)

TV pořady

2012 Spoilers with Kevin Smith (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2007 List, The

TV seriály

2004 One Tree Hill (TV seriál)
To Wish Impossible Things (S01E18)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2005 One Tree Hill (TV seriál)
The Quiet Things That No One Ever Knows (S02E14)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace