foto

Tegan West

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2005 Jeskyně

Herecká filmografie

Filmy

2004 Serial Killing 4 Dummys
2003 To je vražda, napsala: Keltská hádanka (TV film)
2001 Životní role
1999 A Perfect Little Man
1998 Lež má krátké nohy
1996 Světlo mého srdce
Šílený kůň (TV film)
1995 Cizáci (TV film)
Glory Daze
Lháři
1994 Mladý Indiana Jones: Hollywoodské třeštění (TV film)
Vyspi se se mnou
1990 People Like Us (TV film)
Živá pochodeň
1988 Greasy Lake
1987 Hamburger Hill
1986 Resting Place (TV film)
1983 Střední škola po americku (TV film)

TV seriály

2004 Everwood (TV seriál)
Pády a vzestupy (S02E11)
2003 Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrtící stisk (S02E04)
2001 Strážkyně zákona (TV seriál)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
Západní křídlo (TV seriál)
The Lame Duck Congress (S02E06)
JAG (TV seriál)
Nezvěstné plavidlo (S05E22)
1999 Případ pro Sam (TV seriál)
Hra na nevinného (S03E10)
1998 Akta X (TV seriál)
Jízda (S06E02)
1997 Pohotovost (TV seriál)
Přátelská palba (S04E03)
Právo a pořádek (TV seriál)
Turnaround (S07E16)
1996 Arli$$ (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1994 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
1993 Dobrodružství Brisco Countyho Jr. (TV seriál)
Frasier (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
Mike Hammer (TV seriál)
1982 Na zdraví (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)
1979 Trapper John, M.D. (TV seriál)
1975 Wonder Woman (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky