foto

Craig Stearns

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 CBGB: Kolébka punku
Savannah
2012 Čivava z Beverly Hills 3
2010 Zase ona!
2009 Unesená
2008 Hra na utrpení
Víno roku
Živoucí důkaz (TV film)
2007 Bezcenný syn
Music Within
2006 Agent v sukni 2
Vánoce bez Santy (TV film)
2003 Deník Ellen Rimbauerové (TV film)
2002 Zlatá doba (TV film)
2000 Agent v sukni
1999 Bouře století (TV film)
Ženich na útěku
1997 Než jsme se našli
Osvícení (TV film)
Quicksilver Highway (TV film)
1995 Power Rangers: Film
1994 Maska
The Yarn Princess (TV film)
Untamed Love (TV film)
Vojna není kojná
1993 Babí léto
1992 Máma a táta zachrání svět
Na rozhraní
Vánoce v Connecticutu (TV film)
1991 Nůžky
Zúčtování v Malém Tokiu
1990 Back to Neverland
Jury Duty: The Comedy (TV film)
1988 Sliz
Smrtelné horko
1987 Schůzka s andělem
1985 Torchlight
1984 Body Rock
1982 Mauzoleum

TV seriály

2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (E12)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E11)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E10)
další epizody (9)
2015 Wicked City (TV seriál)
Devious Maids (TV seriál)
She Done Him Wrong (S03E06)
The Talk of the Town (S03E05)
Since You Went Away (S03E04)
další epizody (6)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Jane the Virgin (TV seriál)
Devious Maids (TV seriál)
Look Back in Anger (S02E13)
Proof (S02E12)
You Can't Take It with You (S02E11)
další epizody (13)
2011 Grimm (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
2002 Dům v růžích (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
1997 Fame L.A. (TV seriál)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace