foto

Craig Stearns

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 CBGB: Kolébka punku
Savannah
2012 Čivava z Beverly Hills 3
2010 Zase ona!
2009 Unesená
2008 Hra na utrpení
Víno roku
Živoucí důkaz (TV film)
2007 Bezcenný syn
Music Within
2006 Agent v sukni 2
Vánoce bez Santy (TV film)
2003 Deník Ellen Rimbauerové (TV film)
2002 Zlatá doba (TV film)
2000 Agent v sukni
1999 Bouře století (TV film)
Ženich na útěku
1997 Než jsme se našli
Osvícení (TV film)
Quicksilver Highway (TV film)
1995 Power Rangers: Film
1994 Maska
The Yarn Princess (TV film)
Untamed Love (TV film)
Vojna není kojná
1993 Babí léto
1992 Máma a táta zachrání svět
Na rozhraní
Vánoce v Connecticutu (TV film)
1991 Nůžky
Zúčtování v Malém Tokiu
1990 Back to Neverland
Jury Duty: The Comedy (TV film)
1988 Sliz
Smrtelné horko
1987 Schůzka s andělem
1984 Body Rock
Torchlight
1982 Mauzoleum

TV seriály

2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (E12)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E11)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E10)
další epizody (9)
2015 Wicked City (TV seriál)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Jane the Virgin (TV seriál)
2013 Devious Maids (TV seriál)
2011 Grimm (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
2002 Dům v růžích (TV seriál)
Zóna soumraku (TV seriál)
1997 Fame L.A. (TV seriál)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace