foto

Craig Stearns

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2013 CBGB: Kolébka punku
Savannah
2012 Čivava z Beverly Hills 3
2010 Zase ona!
2009 Unesená
2008 Hra na utrpení
Víno roku
Živoucí důkaz (TV film)
2007 Bezcenný syn
Music Within
2006 Agent v sukni 2
Vánoce bez Santy (TV film)
2003 Deník Ellen Rimbauerové (TV film)
2002 Zlatá doba (TV film)
2000 Agent v sukni
1999 Ženich na útěku
1997 Než jsme se našli
Osvícení (TV film)
Quicksilverova dálnice (TV film)
1995 Power Rangers: Film
1994 Maska
The Yarn Princess (TV film)
Untamed Love (TV film)
Vojna není kojná
1993 Babí léto
1992 Máma a táta zachrání svět
Na rozhraní
Vánoce v Connecticutu (TV film)
1991 Nůžky
Zúčtování v Malém Tokiu
1990 Back to Neverland
Jury Duty: The Comedy (TV film)
1988 Sliz
Smrtelné horko
1987 Schůzka s andělem
1985 Torchlight
1984 Body Rock
1982 Mauzoleum

TV seriály

2020 The Fugitive (TV seriál)
C. Bravo, Esq. (E09)
Hunted Becomes the Hunter (E08)
Again (E07)
další epizody (9)
2019 Veronica Mars (TV seriál)
Chino and the Man (S04E02)
2017 24 Hodin: Nezastavitelný (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (E12)
10:00 p.m.-11:00 p.m. (E11)
9:00 p.m.-10:00 p.m. (E10)
další epizody (9)
2015 Wicked City (TV seriál)
Devious Maids (TV seriál)
Suspicion (S03E12)
Terms of Endearment (S03E11)
Whiplash (S03E10)
další epizody (12)
2014 Halt and Catch Fire - PC Rebelové (TV seriál)
Panenka Jane (TV seriál)
Chapter Three (S01E03)
Chapter Two (S01E02)
Devious Maids (TV seriál)
Look Back in Anger (S02E13)
Proof (S02E12)
You Can't Take It with You (S02E11)
další epizody (13)
2012 Grimm (TV seriál)
Woman in Black (S01E22)
Big Feet (S01E21)
Happily Ever Aftermath (S01E20)
další epizody (8)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2004 Královská nemocnice (TV seriál)
Finale (E13)
Shoulda' Stood in Bed (E12)
Seizure Day (E11)
další epizody (13)
2002 Dům v růžích (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Zóna soumraku (TV seriál)
1999 Bouře století (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
1997 Fame L.A. (TV seriál)
1995 Pan nikdo (TV seriál)
1992 Muži v klobouku (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky