foto

Larry Bryggman

  • nar. 21.12.1938 (80 let)
    Concord, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Family Games
2008 'Side by Each'
2001 Spy Game
1995 Smrtonosná past 3
1982 Techtle mechtle
1979 ...a spravedlnost pro všechny
1975 Strike Force (TV film)
1972 Witches of Salem: The Horror and the Hope, The

TV seriály

2019 Černá listina (TV seriál)
The Pawnbrokers (No. 146/147) (S06E04)
2016 Crisis in Six Scenes (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 1 (E01)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Trojský kůň (S02E19)
2011 Dobrá manželka (TV seriál)
Nový začátek (S03E01)
2003 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Mercy (S04E14)
2001 Právo a pořádek (TV seriál)
Myth of Fingerprints (S12E07)
1956 As the World Turns (TV seriál)

Dokumentární

1996 Al Pacino - Richard III.

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace