foto

Jason Dolley

  • nar. 5.7.1991 (27 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Celým jménem Jason Scott Dolley, se narodil v Simi Valley, Kalifornii. Tento americký herec začal s kariérou v 11 letech, kdy získal hlavní roli v krátkem filmu Chasing Daylight.

Jeho kariéra se ale naplno rozjela až po účasti na konkurzu v sitcomu "Complete Savages" režiséra Mela Gibsona. V roli TJ Savage si zahrál nejmladšího s pěti střelených bratrů. Po zrušení seriálu hrál ve snímku Saving Shiloh, kde se objevil jako Marty Preston, poté v seriálu Čti a Plač jako milý, ale nesmělý Connor Kennedy a ve filmu The Air I Breathe jako mladý Plesure.

V roce 2006 se objevil v Duracells commercial "Trusted Everywhere". Dolly byl součásti Yellow Team v druhém sestřihu na kanálu Disney, vysíláném v roce 2007.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2018 Staged Killer
2014 Matka ochranářka
2011 Hodně štěstí, Charlie: Film o velké cestě (TV film)
2009 Maskot Pete (TV film)
2008 Minuteman (TV film)
2007 To, co dýchám
2006 Kámoš 3
Čti a plač (TV film)

TV seriály

2018 Americká manželka (TV seriál)
American Idol (S03E15)
Here We Go Again (S03E02)
Mom Guilt (S03E01)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Divadlo (S03E13)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Good Bye Charlie (S04E20)
Down a Tree (S04E19)
Accepted (S04E18)
2013 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Good Luck Jessie: NYC Christmas (S04E17)
Bob's Beau-Be-Gone (S04E16)
Sister, Sister (S04E15)
další epizody (18)
2012 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
A Duncan Christmas (S03E20)
Study Buddy (S03E19)
The Charlie Whisperer (S03E18)
další epizody (20)
2011 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Teddy on Ice (S02E30)
It's a Charlie Duncan Thanksgiving (S02E29)
Story Time (S02E28)
další epizody (33)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Pushing Buttons (S01E23)
Teddy Rebounds (S01E22)
Teddy's Broken Heart Club Band (S01E21)
další epizody (23)
2007 Cory in the House (TV seriál)
2006 Enemies (TV seriál)
2005 Chlapi sobě (TV seriál)
The Complete Savages in... 'Hot Water' (E19)
Bad Reception (E18)
Crimes and Mini-Wieners (E17)
další epizody (6)
2004 Chlapi sobě (TV seriál)
Savage XXX-mas (E13)
Voodude (E12)
The Man Without a Ball (E11)
další epizody (13)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace