foto

Paul Eads

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2009 Fame - cesta za slávou
2008 Smrt on-line
2007 Okamžik zlomu
2004 NYPD 2069 (TV film)
2001 Nežádej svůj poslední tanec
2000 Frekvence
1999 Vzpomínky v mém srdci (TV film)
1990 The End of Innocence
1989 Nick Knight (TV film)
1988 Poltergeist III
1987 Blood Vows: The Story of a Mafia Wife (TV film)
Zatykač: Mrtvý nebo živý
1983 Hit and Run

TV seriály

2020 All Rise (TV seriál)
Merrily We Ride Along (E20)
In the Fights (E19)
The Tale of Three Arraignments (E18)
další epizody (8)
2019 All Rise (TV seriál)
The Joy from Oz (E11)
Dripsy (E10)
How to Succeed in Law Without Really Re-Trying (E09)
další epizody (6)
2018 Magnum P.I. (TV seriál)
Death is Only Temporary (S01E06)
Sudden Death (S01E05)
Six Paintings, One Frame (S01E04)
další epizody (5)
2017 Closer: Nové případy (TV seriál)
Posvátné město 3/5 (S06E03)
Posvátné město 2/5 (S06E02)
Posvátné město 1/5 (S06E01)
další epizody (7)
2016 Angie Tribeca (TV seriál)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Ohlédnutí 4/5 (S04E22)
Ohlédnutí 3/5 (S04E21)
Ohlédnutí 2/5 (S04E20)
další epizody (4)
2015 Closer: Nové případy (TV seriál)
Trest smrti (S04E18)
Najděte Kaylu Weberovou (S04E17)
Spojenci (S04E16)
další epizody (20)
2014 Closer: Nové případy (TV seriál)
Ukázka důvěry (S03E16)
Řetězová reakce (S03E15)
Zkouška ohněm (S03E14)
další epizody (16)
2013 Closer: Nové případy (TV seriál)
Konec roku (S02E17)
Vyhodnocení rizik (S02E16)
Faleš (S02E15)
další epizody (17)
2012 Closer: Nové případy (TV seriál)
Na dálku (S01E10)
Podvádět se nevyplácí (S01E09)
Zamítnuto pro podjatost (S01E08)
další epizody (10)
2011 Grimm (TV seriál)
Pilot (S01E01)
2008 Žralok (TV seriál)
Wayne's World 3: Killer Shark (S02E16)
One Hit Wonder (S02E15)
Leaving Las Vegas (S02E14)
další epizody (5)
2007 Žralok (TV seriál)
Shaun of the Dead (S02E11)
Every Breath You Take (S02E10)
Burning Sensation (S02E09)
další epizody (11)
2005 Closer (TV seriál)
Slepá justice (TV seriál)
Zločiny ze sousedství (TV seriál)
2002 Girls Club (TV seriál)
Philly (TV seriál)
Mojo Rising (E22)
Thanks for the Mammaries (E21)
Tall Tales (E20)
další epizody (11)
2001 Philly (TV seriál)
Live and Leg Die (E11)
Fork You Very Much (E10)
Loving Sons (E09)
další epizody (11)
2000 Bostonská střední (TV seriál)
Chapter Two (S01E02)
Chapter One (S01E01)
1997 Brooklyn South (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 18 (S02E18)
Episode 17 (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
další epizody (10)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (22)
1995 Murder One (TV seriál)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
další epizody (9)
Policie New York (TV seriál)
A.D.A. Sipowicz (S02E22)
The Bank Dick (S02E21)
The Bookie and the Kooky Cookie (S02E20)
další epizody (14)
1994 Policie New York (TV seriál)
You Bet Your Life (S02E08)
Double Abandando (S02E07)
The Final Adjustment (S02E06)
další epizody (19)
1993 Policie New York (TV seriál)
From Hare to Eternity (S01E11)
Oscar, Meyer, Weiner (S01E10)
Ice Follies (S01E09)
další epizody (11)
1992 Middle Ages (TV seriál)
1991 Civil Wars (TV seriál)
1990 Dvanáctý kanál (TV seriál)
Equal Justice (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1993 Policie New York (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky