foto

Stéphane Jobert

  • nar. 6.8.1975 (45 let)
    Lyon, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Jelenice
2015 Les invisibles
2014 Ligne de mire (TV film)
2013 Crime d'État (TV film)
2012 Záhadné zmizení (TV film)
2010 Gardiens de l'ordre
2009 À l'origine
2007 Úsměv Melody
2006 Marie Besnardová: Příběh travičky (TV film)
2005 La vie à mains nues (TV film)
2001 Un aller simple
1999 Bascule, La (TV film)
Façon de le dire, La (TV film)
Le Boiteux: Baby blues (TV film)
Matador, Le (TV film)
Sam (TV film)
1997 Bouge!
Fine équipe, La (TV film)
Fred
Oranges amères
1996 Pêcheur d'Islande (TV film)
1994 Zamilovaní
1993 Boeuf clandestin, Le (TV film)
1992 La place du père (TV film)
Le Souper
1989 Crime d'Antoine, Le
Půlnoční sirény (TV film)
1988 Eden miseria
Nebuďte policajta
1987 Cross
La rumba
1986 Rosa poběhlice
1984 Fils des alligators, Les (TV film)
1982 Danton
1978 Amant de poche, L'
La clé sur la porte

TV seriály

2020 De Gaulle, l'éclat et le secret (TV seriál)
Crépuscule (E06)
Le Chagrin des hommes (E05)
Premier des Français (E04)
další epizody (6)
2019 Criminal: Francie (TV seriál)
Jerome (E03)
Caroline (E02)
Émilie (E01)
Sous la peau (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2016 Zmrzlí mrtví (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
2012 Pátrací oddělení (TV seriál)
La Rançon du succès (S06E06)
2011 Deux flics sur les docks (TV seriál)
2010 Profil zločinu (TV seriál)
Comme sa mère (S02E03)
2008 Adresa neznámá (TV seriál)
Dvojí spravedlnost (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)
2005 Commissaire Cordier (TV seriál)
2002 L'enfant des Lumières (TV seriál)
Případy sestry Terezy (TV seriál)
2001 Central nuit (TV seriál)
Les enquêtes d'Éloïse Rome (TV seriál)
2000 Le Grand Patron (TV seriál)
Un flic nommé Lecoeur (TV seriál)
1999 La crim' (TV seriál)
Žena v taláru (TV seriál)
1998 Avocats & associés (TV seriál)
Louis la Brocante (TV seriál)
Marc Eliot (TV seriál)
Marie Fransson (TV seriál)
1997 P.J. (TV seriál)
1996 Julie Lescautová (TV seriál)
Vrah z parkoviště (S05E03)
1995 Chercheur d'héritiers (TV seriál)
François Kléber (TV seriál)
La Rivière Espérance (TV seriál)
1992 Cordierovi, soudce a policajt (TV seriál)
1991 Cas de divorce (TV seriál)
Maigret (TV seriál)
1990 Constance et Vicky (TV seriál)
1989 Meurtre avec préméditation (TV seriál)
Městečko na hranici (TV seriál)
1986 Ami Maupassant, L' (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Chantons en choeur (E27)
Coeur de hareng (E05)
1982 On sort ce soir (TV seriál)
1978 Il était un musicien (TV seriál)
1977 Petit théâtre d'Antenne 2, Le (TV seriál)
1976 Komisař Moulin (TV seriál)

Dokumentární

2009 L'Affaire Courjault (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky