foto

Marla Sokoloff

  • nar. 19.12.1980 (36 let)
    San Francisco, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Marla Lynne Sokoloff, americká herečka, se narodila 19. prosince roku 1980 v San Francisku. Na počátku 90. let se celá rodina přestěhovala do Los Angeles, města filmu. Marla začala navštěvovat místní střední uměleckou školu, kde studovala herectví a zpěv. V dětství posbírala mnoho pěveckých cen, s herectvím pak začala ve 12 letech, když se objevila v seriálu PLNÝ DŮM. Ztvárnila zde holčičku jménem Gia Mahan.

Zatímco stále ještě studovala, objevila se Marla v dalších seriálech, známých i u nás: KUTIL TIM či KROK ZA KROKEM (1991), PŘÁTELÉ (1994) nebo SEDMÉ NEBE (1997). Pokaždé šlo pouze o epizodní role. Dočkala se ovšem i rolí filmových. Objevila se v rodinné komedii DÍVČÍ KLUB (1995) nebo o rok později v thrilleru TRUE CRIME. Zlom v její filmové kariéře nastal v roce 1998 s rolí Lucy Hatcher v dramatu THE PRACTICE. Brzy totiž přišly nabídky na role v teen komediích AŤ TO STOJÍ, CO TO STOJÍ (2000), kde Marla hraje půvabnou a chytrou Maggie, a poněkud tvrdší HELE VOLE, KDE MÁM KÁRU? z téhož roku. V nedávné době se objevila jako chůva v populárním seriálu ZOUFALÉ MANŽELKY.

Ve volném čase se tato dívka s odzbrojujícím úsměvem věnuje skládání hudby nebo hraje na kytaru spolu s kapelou Smittin. V únoru 2006 vydala svoje první vlastní CD s názvem Grateful. Zajímavým koníčkem této brunety je i vlastní sbírka kytar.

ČSFD.cz

Herecká filmografie

Filmy

2016 Modern Love
Summer in the City (TV film)
2012 Svatba o Vánocích (TV film)
2011 Chateau Meroux, The
Scents and Sensibility
2010 Gift of the Magi (TV film)
2009 Asteroid Kassandra (TV film)
Bionicle: Zrození legendy
Květinářka (TV film)
Past na ženicha (TV film)
2008 Pravidla hry
2005 Šílená láska
Vánoce v Bostonu (TV film)
2004 Luxusní nabídka
Playboy z prváku
Tollbooth, The
2003 Schůzka s temnotou: Dopadení Andrewa Lustera (TV film)
2001 Lincolnská střední
Prairie Dogs
2000 Ať to stojí, co to stojí
Hele vole, kde mám káru?
1997 Le Défi
1995 Dívčí klub
Freaky Friday (TV film)
Skutečný zločin

TV seriály

2014 Mind Games (TV seriál)
2013 The Fosters (TV seriál)
2010 Melissa a Joey (TV seriál)
Nouzové přistání (TV seriál)
2009 V těle boubelky (TV seriál)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
2006 Big Day (TV seriál)
Modern Men (TV seriál)
2004 Kriminálka New York (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2001 Noční přízraky (TV seriál)
Strange Frequency (TV seriál)
Přátelé (TV seriál)
Moničiny kozačky (S08E10)
1997 Advokáti (TV seriál)
Over the Top (TV seriál)
1996 Sedmé nebe (TV seriál)
Takoví normální mimozemšťané (TV seriál)
1994 Správná pětka (TV seriál)
1993 Boy Meets World (TV seriál)
1991 Krok za krokem (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
1987 Plný dům (TV seriál)

TV pořady

2014 Dinner at Tiffani's (TV pořad)
2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)
1981 Entertainment Tonight (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace