foto

Patrick St. Esprit

  • nar. 18.5.1954 (63 let)
    California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Acts of Violence
Rychle a zběsile 8
2016 Den nezávislosti: Nový útok
Já, pomsta
Týpci a zbraně
2015 Little Loopers
Truth
2014 Velký draft
2013 Hunger Games: Vražedná pomsta
Poslední láska Robina Hooda
Torn
Who the F Is Buddy Applebaum
2012 Modrá laguna: Procitnutí (TV film)
2011 Demoted
Super 8
2010 Back Nine (TV film)
Řetězová zpráva
Zelená zóna
2007 Mé srdce pohřběte u Wounded Knee (TV film)
2006 Let číslo 93
Sejmi eso
2005 Láska na inzerát
Smršť nad Pacifikem
2003 Every 43 Seconds
Král temné síly
Ztracený poklad
2002 Klamné zdání
Údolí stínů
1998 Protektor
1997 Temný úsvit
1994 Texas Payback
Zbožňuju trable
1987 Poslední expozice
Ve jménu vlasti
1986 Fire in the Night

TV seriály

2017 Jeff & Some Aliens (TV seriál)
Incorporated (TV seriál)
Sweating the Assets (E06)
Kingdom (TV seriál)
Please Give (S03E05)
Poslední loď (TV seriál)
Tempest (S04E06)
2016 The Catch (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Vosí hnízdo (S02E04)
Elidee (S02E03)
Narcos (TV seriál)
Cambalache (S02E02)
Poslední loď (TV seriál)
Don't Look Back (S03E13)
Resistance (S03E12)
Ray Donovan (TV seriál)
Texasan (S04E08)
2015 Hráči (TV seriál)
Budou padat hlavy (S01E04)
Vzhůru! (S01E02)
2014 Tým Škorpion (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Královna dronů (S04E01)
2013 Chosen (TV seriál)
Revoluce (TV seriál)
Stopa (S01E18)
Duchové (S01E12)
Boj (S01E11)
Zákon gangu (TV seriál)
John 8:32 (S06E09)
2012 Skandál (TV seriál)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Call of Duty (S04E11)
Family Recipe (S04E08)
Booster (S04E02)
2010 Havaj 5-0 (TV seriál)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Rána pod pás (S02E13)
Zákon gangu (TV seriál)
Cesta (S03E09)
V divokém víru (S03E07)
Razie (S03E06)
další epizody (4)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Men of a Certain Age (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Rodinná večeře (S02E08)
Hora svědectví (S02E07)
Úder (S02E05)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Oaks, The (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Zvěstovatel (S01E13)
Lunapark (S01E03)
Policejní odznak (TV seriál)
Bitches Brew (S07E07)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Cestovatel (TV seriál)
Odložené případy (TV seriál)
Krev na stopách (S04E15)
Policejní odznak (TV seriál)
Haunts (S06E05)
2006 Bratři a sestry (TV seriál)
Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
2004 Dr. House (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Tremors (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Můj přítel Monk (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Křížová výprava (TV seriál)
1998 Born Free (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1995 JAG (TV seriál)
1994 Pohotovost (TV seriál)
1993 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1984 Hunter (TV seriál)
1st & Ten (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Police Squad! (TV seriál)
1977 The Love Boat (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace