foto

Patrick St. Esprit

  • nar. 18.5.1954 (64 let)
    California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Acts of Violence
2017 Rychle a zběsile 8
2016 Den nezávislosti: Nový útok
Já, pomsta
Týpci a zbraně
2015 Little Loopers
Truth
2014 Velký draft
2013 Hunger Games: Vražedná pomsta
Poslední láska Robina Hooda
Torn
Who the F Is Buddy Applebaum
2012 Modrá laguna: Procitnutí (TV film)
2011 Demoted
Super 8
2010 Back Nine (TV film)
Zelená zóna
Řetězová zpráva
2007 Mé srdce pohřběte u Wounded Knee (TV film)
2006 Let číslo 93
Sejmi eso
2005 Láska na inzerát
Smršť nad Pacifikem
2003 Every 43 Seconds
Král temné síly
Ztracený poklad
2002 Klamné zdání
Údolí stínů
1997 Protektor
Temný úsvit
1995 Texas Payback
1994 Zbožňuju trable
1987 Poslední expozice
Ve jménu vlasti
1986 Fire in the Night

TV seriály

2018 Yellowstone (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Fire and Smoke (S02E03)
Gasoline Drum (S02E02)
Shaky Town (S02E01)
další epizody (17)
2017 Jeff & Some Aliens (TV seriál)
S.W.A.T. (TV seriál)
Miracle (S01E08)
Imposters (S01E05)
Radical (S01E04)
další epizody (5)
Incorporated (TV seriál)
Sweating the Assets (E06)
Kingdom (TV seriál)
Please Give (S03E05)
Poslední loď (TV seriál)
Tempest (S04E06)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Můžu dostat svědka? (S09E06)
Třetí strana (S09E01)
2016 The Catch (TV seriál)
Hráči (TV seriál)
Vosí hnízdo (S02E04)
Elidee (S02E03)
Narcos (TV seriál)
Cambalache (S02E02)
Poslední loď (TV seriál)
Don't Look Back (S03E13)
Resistance (S03E12)
Ray Donovan (TV seriál)
Texasan (S04E08)
2015 Hráči (TV seriál)
Budou padat hlavy (S01E04)
Vzhůru! (S01E02)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Vnitřní záležitosti (S07E10)
2014 Tým Škorpion (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Chosen (TV seriál)
The Hatchet (S03E03)
Dirty Hands (S03E02)
Ve jménu vlasti (TV seriál)
Královna dronů (S04E01)
Havaj 5-0 (TV seriál)
Rodina nade vše (S05E02)
Požár v oblacích (S04E16)
2013 Chosen (TV seriál)
The Cavalry (S01E05)
The Watchers (S01E04)
Revoluce (TV seriál)
Stopa (S01E18)
Duchové (S01E12)
Boj (S01E11)
Zákon gangu (TV seriál)
John 8:32 (S06E09)
2012 Skandál (TV seriál)
2011 Against the Wall (TV seriál)
Chicago: Zákon ulice (TV seriál)
Konečné zúčtování (E13)
Smyčka se utahuje (E12)
Lazebník a prcek (E10)
Tělo jako důkaz (TV seriál)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Únik informací (S03E10)
Zákon gangu (TV seriál)
Call of Duty (S04E11)
Family Recipe (S04E08)
Booster (S04E02)
Kriminálka New York (TV seriál)
Brooklyn ‘Til I Die (S08E12)
2010 Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Slunečno, místy vraždy (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Rána pod pás (S02E13)
Zákon gangu (TV seriál)
Cesta (S03E09)
V divokém víru (S03E07)
Razie (S03E06)
další epizody (4)
Bratři a sestry (TV seriál)
Naděje (S04E23)
Miluj bližního svého (S04E22)
Dr. House (TV seriál)
Od pěti do devíti (S06E13)
2009 Doktor Mozek (TV seriál)
Men of a Certain Age (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Rodinná večeře (S02E08)
Hora svědectví (S02E07)
Úder (S02E05)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Cesta do Arizony (S06E17)
2008 Eleventh Hour (TV seriál)
Mentalista (TV seriál)
Oaks, The (TV seriál)
Zákon gangu (TV seriál)
Zvěstovatel (S01E13)
Lunapark (S01E03)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Vykupitel (S04E02)
Policejní odznak (TV seriál)
Bitches Brew (S07E07)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
Cestovatel (TV seriál)
Friendly Skies (E02)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Dávná minulost (S04E08)
Odložené případy (TV seriál)
Krev na stopách (S04E15)
Policejní odznak (TV seriál)
Haunts (S06E05)
2006 Jednotka zvláštního určení (TV seriál)
V utajení (TV seriál)
Reunion (S02E08)
Salesman (S02E02)
Al-Baqara (S02E01)
2005 Agentura bez rizika (TV seriál)
Closer (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Kořist (S04E03)
JAG (TV seriál)
Smrt v mešitě (S10E18)
JAG: San Diego (S10E17)
2004 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do vězení (S02E16)
2003 Tremors (TV seriál)
2002 Beze stopy (TV seriál)
George Lopez (TV seriál)
She Spies (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Nedostatek kyslíku (S08E05)
Akta X (TV seriál)
Pravda (S09E19)
2001 Drzá Jordan (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
1999 Angel (TV seriál)
Křížová výprava (TV seriál)
JAG (TV seriál)
Webbovy triky (S04E14)
Pohotovost (TV seriál)
Jak Finchová pokazila Vánoce (S06E09)
1998 Born Free (TV seriál)
Možná už zítra (TV seriál)
1994 Doktorka Quinnová (TV seriál)
Dámský večer II (S03E12)
Dámský večer I (S03E11)
1993 Policie New York (TV seriál)
Walker, Texas Ranger (TV seriál)
1992 Odpadlík (TV seriál)
1991 Policie z Palm Beach (TV seriál)
1987 Beauty and the Beast (TV seriál)
Rytíři z Houstonu (TV seriál)
She's the Sheriff (TV seriál)
1986 Elektrický rytíř (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
Hunter (TV seriál)
1983 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Knight Rider (TV seriál)
Police Squad! (TV seriál)
Ring of Fear (A Dangerous Assignment) (E02)
1977 The Love Boat (TV seriál)

Dokumentární

2017 Life After Flash

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace