foto

Alina Babak

  • nar. 2.11.2002 (18 let)
    Moskva, Rusko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Gogol. Vij (TV film)
2017 Apostasy
2016 Ljubov vně konkursa (TV film)
2015 ...a jitra jsou zde tichá
Ijerej-San. Ispoveď samuraja
Pikovaja dama: Čjornyj obrjad
2014 V sportě tolko děvuški
2013 Osobyj slučaj
Podari mne nemnogo tepla (TV film)

TV seriály

2018 Semejnoje dělo (TV seriál)
2017 Tajnyj gorod 3 (TV seriál)
2016 Novaja žena (TV seriál)
2015 Pjataja straža (TV seriál)
Papina dočka (S03E36)
2014 13 (TV seriál)
Běspokojnyj učastok (TV seriál)
Ja bolše ně bojus (TV seriál)
Praktika (TV seriál)
Svati (TV seriál)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
Zemskij doktor. Vozvraščenie (TV seriál)
2012 Věrnoje sredstvo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky