foto

Georg Kleinebreil

  • nar. 29.1.1963
    Düsseldorf, Nordrhein-Westfalen, Západní Německo
  • zem. 8.7.2008 (45 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2012 Rosa Roth - Trauma (TV film)
2008 Gott schützt die Liebenden (TV film)
Und Jimmy ging zum Regenbogen (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten - Zwischen Himmel und Erde (TV film)
2006 Rosa Roth - In guten Händen (TV film)
Zwei Herzen und zwölf Pfoten (TV film)
2005 Rosa Roth - Flucht nach vorn (TV film)
Rosa Roth - Im Namen des Vaters (TV film)
Sága rodu Vandenbergů (TV film)
2004 Komisařka Rosa Roth - Okruh přátel (TV film)
Krásná nevěsta v černém (TV film)
Schöne Witwen küssen besser (TV film)
2003 Komisařka Rosa Roth - Jako křídla kolibříka (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Myšlenky jsou svobodné (TV film)
2002 Der Solist - In eigener Sache (TV film)
Komisařka Rosa Roth - S vyloučením veřejnosti (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Zúčtování (TV film)
2001 Der Solist - Kuriertag (TV film)
Der Solist - Niemandsland (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Lži bližnímu svému i sobě (TV film)
Sass
2000 Komisařka Rosa Roth - Láska a smrt (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Smrt poldy (TV film)
S ďáblem v duši (TV film)
1999 Komisařka Rosa Roth - Mráz kopřivu nespálí (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Zachránkyně (TV film)
SOS Barracuda: Ruleta se smrtí (TV film)
1997 Die sieben Feuer des Todes (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Berlín (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Hlas (TV film)
Stille Herr Genardy, Der (TV film)
1996 Komisařka Rosa Roth - Pondělí, 26. listopad (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Ztracený život (TV film)
1995 Krvavá stopa (TV film)
1994 Anwalt Abel - Rufmord (TV film)
Komisařka Rosa Roth - Na lásku a na smrt (TV film)
Polizeiruf 110 - Opfergang (TV film)
1993 Im Himmel hört Dich niemand weinen
Liebe am Abgrund (TV film)

TV seriály

2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Harte Hand (S09E05)
Tödlicher Fehler (S09E03)
Rein-Raus-Boxer (S09E02)
další epizody (16)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der letzte Dreck (S08E11)
Zersprungene Seele (S08E10)
Callgirl (S08E09)
další epizody (12)
2007 Afrika, mon amour (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Happy End (S07E05)
Bodyguard (S07E04)
Preis der Wahrheit (S06E23)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Flucht aus Santo Domingo (2) (S06E20)
Flucht aus Santo Domingo (1) (S06E19)
Anonym (S06E03)
Charlotte Link (TV seriál)
Am Ende des Schweigens (E09)
2004 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Sansibar (S04E10)
2003 Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Tod im Internat (S01E10)
Liebesdienste (S01E09)
Abschied für immer (S01E07)
další epizody (8)
1997 S.O.S. Barracuda (TV seriál)
1996 OP ruft Dr. Bruckner - Die besten Ärzte Deutschlands (TV seriál)
1994 Rosa Roth (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2000 Komisařka Rosa Roth - Smrt poldy (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky