foto

Sergej Krasnov

  • nar. 31.10.1979 (39 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Vals-Boston (TV film)
2012 Obmeňajtěs kolcami (TV film)
Žena Štirlica (TV film)
2011 Zolotyje něbesa (TV film)
2010 Alexandra (TV film)
2008 Gospoda oficery: Spasti imperatora
2006 Vlkodav z kmene Šedých psů
1997 Policejskije i vory

TV seriály

2016 Čelnočnicy (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2015 Sklifosovskij 4 (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Episode 16 (S03E16)
Episode 13 (S03E13)
2013 Legalnyj doping (TV seriál)
2012 Legavyj (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 8 (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 9 (TV seriál)
2011 Vsegda govori "vsegda" 7 (TV seriál)
2010 Vsegda govori "vsegda" 6 (TV seriál)
2009 Brak po zaveščaniju (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 5 (TV seriál)
2008 Vsegda govori "vsegda" 4 (TV seriál)
Sročno v nomer (TV seriál)
Bez sroka davnosti (S02E12)
2007 Agentstvo "Alibi" (TV seriál)
Ňaňka (E80)
Fen-šuj (E79)
Nachlebniki (E78)
další epizody (80)
2006 Molodoj volkodav (TV seriál)
Vsegda govori "vsegda" 3 (TV seriál)
2004 Vsegda govori "vsegda" 2 (TV seriál)
2001 Na uglu, u Patriaršich 2 (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2015 Poslednij rubež

TV seriály

2019 Aňutiny glazki (TV seriál)
2017 Koroleva "Margo" (TV seriál)
2016 Zavtrak v postěl (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2013 Legalnyj doping (TV seriál)
Pjatyj etaž bez lifta (TV seriál)
Rozysk (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
2010 Vsjo k lučšemu (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace