foto

Patricia Zentilli

  • nar. 27.11.1970 (48 let)
    Kingston, Ontario, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 #Roxy
2010 St. Roz
2003 Touch & Go
2000 Jdi za svou hvězdou (TV film)
Odloučené dítě (TV film)
Píseň všedního života (TV film)
1999 New Waterford Girl

TV seriály

2010 Call Me Fitz (TV seriál)
Dan for Mayor (TV seriál)
Living in Your Car (TV seriál)
2006 Angelin tým (TV seriál)
2005 Bod G (TV seriál)
2004 Jane Show, The (TV seriál)
Naked Josh (TV seriál)
ReGenesis (TV seriál)
Show Me Yours (TV seriál)
This Is Wonderland (TV seriál)
Wonderfalls (TV seriál)
Cocktail Bunny (E11)
2003 Seán Cullen Show, The (TV seriál)
2002 Street Time (TV seriál)
2001 The Chris Isaak Show (TV seriál)
Torontské stíny (TV seriál)
2000 Detektiv Nero Wolfe (TV seriál)
Starhunter (TV seriál)
1999 Undressed (TV seriál)
1998 Made In Canada (TV seriál)
1997 Lexx (TV seriál)
Věřte nevěřte (TV seriál)
Země: poslední konflikt (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace