foto

Anna Švol

  • nar. 17.5.1980 (40 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Nemilovaní
2013 Tango motylka (TV film)

TV seriály

2018 Vperedi děň (TV seriál)
2017 Bumerang (TV seriál)
Krugovorot (TV seriál)
Zerkala ljubvi (TV seriál)
Čužoje sčastě (TV seriál)
2016 Na belom kone (TV seriál)
Čelnočnicy (TV seriál)
Žemčuga (TV seriál)
2014 Krasivaja žizň (TV seriál)
Sklifosovskij 3 (TV seriál)
Vdovec (TV seriál)
Vesnoj rascvetajet ljubov (TV seriál)
Moskva. Tri vokzala (TV seriál)
Opasnyje igry (S07E22)
2013 Aňutino sčastě (TV seriál)
2012 Něravnyj brak (TV seriál)
Sklifosovskij (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky