foto

Anastasija Kasumova

  • nar. 12.8.1978 (41 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Upravdomša (TV film)
2017 Zakljatyje podrugi (TV film)
2016 Serděčnaja nědostatočnosť (TV film)

TV seriály

2018 Učilka (TV seriál)
2017 Bumerang (TV seriál)
Millioněrša (TV seriál)
2016 Podmena (TV seriál)
Vy vsjo meňa besitě (TV seriál)
Žena naprokat (TV seriál)
2015 Lučše ně byvajet (TV seriál)
2014 Moja mama protiv (TV seriál)
Sestra moja, Ljubov (TV seriál)
Epizod 1.16 (E16)
Epizod 1.15 (E15)
Epizod 1.14 (E14)
další epizody (16)
2013 Koroleva banditov (TV seriál)
Vremja dočerej (TV seriál)
2012 Iděalnyj brak (TV seriál)

Herecká filmografie

TV seriály

2009 Ljubov - Ně to, čto kažetsja (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky