foto

Philip Ivey

  • nar. 12.3.1969 (51 let)
    Auckland, Nový Zéland

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2021 Cherry
2020 Vyproštění
2019 Mosul
2018 Anon
How It Ends
2017 6 Days
2013 Elysium
2010 Hopes & Dreams of Gazza Snell, The
2009 District 9
2006 Dokonalá rasa
Out of the Blue
Číslo 2

TV seriály

2015 Childhood's End (TV seriál)
The Children (E03)
The Deceivers (E02)
The Overlords (E01)
2008 Burying Brian (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky