foto

Philip Ivey

  • nar. 12.3.1969 (48 let)
    Auckland, Nový Zéland
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Anon
6 Days
2013 Elysium
2010 Hopes & Dreams of Gazza Snell, The
2009 District 9
2006 Číslo 2
Dokonalá rasa
Out of the Blue

TV seriály

2015 Childhood's End (TV seriál)
2008 Burying Brian (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace