foto

Morgan Kennedy

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 The Escape
2016 Anthropoid
2012 Inspektor Regan
2008 Bázlivé srdce
Střepy v hlavě
2006 Cashback

TV seriály

2014 Babylon (TV seriál)
Episode 7 (E07)
Episode 6 (E06)
Episode 5 (E05)
další epizody (7)
2011 Černé zrcadlo (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace