foto

Paula Echevarría

  • nar. 7.8.1977 (42 let)
    Candás, Asturias, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 El crack Cero
Si yo fuera rico
2018 Ola de crímenes
2012 Vulnerables
2008 Sangre de mayo
2007 Nedělní světlo
2006 Rojo intenso
2004 El chocolate del loro
2003 Carmen: Divoká vášeň
2002 To nejlepší naposled

TV seriály

2017 Velvet Colección (TV seriál)
2016 Velvet (TV seriál)
El gran día II (S04E11)
Y entonces... llegó él (S04E10)
Regalos inesperados (S04E09)
další epizody (11)
2015 Velvet (TV seriál)
¿Vivan los novios? (S03E15)
Vientos de cambio (S03E14)
Y la vida sigue... (S03E13)
další epizody (20)
2014 Velvet (TV seriál)
Noche de reyes (S02E09)
Navidades blancas (S02E08)
Por los aires (S02E07)
další epizody (24)
2010 Trpké víno (TV seriál)
2003 London Street (TV seriál)
2000 Policías, en el corazón de la calle (TV seriál)
1999 7 vidas (TV seriál)
El comisario (TV seriál)
1998 Compañeros (TV seriál)
1997 Al salir de clase (TV seriál)

Dokumentární

2006 Las locuras de Don Quijote

Host

TV pořady

1997 Crónicas marcianas (TV pořad)
1996 Caiga quien caiga (TV pořad)
1984 Cinema 3 (TV pořad)