foto

Glenn Jacobs

  • nar. 26.4.1967 (51 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Narodil se 26.4. 1967 ve Španělsku.Už na střední škole bylo jisté, že žije pro sportovní zápasy, které se později staly jeho životem. V třiadvaceti letech se odstěhoval do Ameriky, kde se zabydlel ve městě Knoxville v Tenesee. S výškou 207cm a váhou 144 kilo šel zkusit štěstí jako wrestlingový zápasník, což se mu vyplatilo. Pod přezdívkou Kane vystupoval v nejlepších zápasech amerického wrestlingu.

Zápasil proti hvězdám, které také dosáhly filmového přijetí např. The Rock, Hulk Hogan, John Cena, Stone Cold či Triple H. V roce 1993 byl přijat do Wrestlingové aliance spojených států Nepočítame-li zápasy v televizi, tak se před kamerou objevil poprvé jak jinak, než v dokumentu o této show. Všiml si ho jeden z režisérů a Kane dostal nabídku do filmu NEVIDITELNÉ ZLO, kde si střihl despotického psychopata a vraha několika mladých lidí.

Noid

Herecká filmografie

Filmy

2016 Smrt čeká
2014 Scooby Doo: Záhada kolem Wrestlemánie
See No Evil 2
2010 Super Mac
2006 Neviditelné zlo

TV seriály

2016 The Edge and Christian Show That Totally Reeks of Awesomeness (TV seriál)
2015 Swerved (TV seriál)
2007 Smallville (TV seriál)
Zápas (S06E17)

Dokumentární

2015 The Road Is Jericho: Epic Stories & Rare Matches from Y2J - a.z.
2013 WWE for All Mankind: Life & Career of Mick Foley
WWE: The Top 25 Rivalries in Wrestling History
2012 Attitude Era - a.z.
Undertaker: The Streak - 20-0
WWE: Falls Count Anywhere: The Greatest Street Fights and Other Out of Control Matches
WWE: You Think You Know Me - The Story of Edge
2010 WWE: Shawn Michaels - My Journey
WWE: The Undertaker's Deadliest Matches
2008 Nature Boy Ric Flair: The Definitive Collection - a.z.
WWE: Twist of Fate - The Matt and Jeff Hardy Story
2005 Tombstone: The History of the Undertaker
1998 Undertaker - The Phenom

TV pořady

2018 WWE Crown Jewel (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Super Show-Down (TV pořad)
WrestleMania XXXIV (TV pořad)
2017 WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2016 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Talking Smack (TV pořad)
WrestleMania XXXII (TV pořad)
2015 The Beast in the East: Live from Tokyo (TV pořad)
WWE Battleground (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Fastlane (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Live from MSG 2015 (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WrestleMania XXXI (TV pořad)
2014 WWE Battleground (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders, Chairs and Stairs (TV pořad)
WWE Tribute to the Troops (TV pořad)
WrestleMania XXX (TV pořad)
2013 WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Payback (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WWE: The Best of In Your House (TV pořad)
WrestleMania XXIX (TV pořad)
2012 WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE Over the Limit (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
WrestleMania XXVIII (TV pořad)
2011 WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Extreme Rules (TV pořad)
WWE Over the Limit (TV pořad)
WWE RAW: Power To The People (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE: The Ladder Match 2 - Crash and Burn (TV pořad)
WrestleMania XXVII (TV pořad)
2010 WWE Bragging Rights (TV pořad)
WWE Elimination Chamber (TV pořad)
WWE Hell in a Cell (TV pořad)
WWE Money in the Bank (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE Over the Limit (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE TLC: Tables, Ladders & Chairs (TV pořad)
2009 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Bragging Rights (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2009 (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Superstars (TV pořad)
2008 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Cyber Sunday (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE Night of Champions (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
2007 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Cyber Sunday (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2007 (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE One Night Stand (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE The Great American Bash (TV pořad)
2006 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Cyber Sunday (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2006 (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
WrestleMania XXII (TV pořad)
2005 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2005 (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Taboo Tuesday (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad) - a.z.
WrestleMania XXI (TV pořad)
2004 WWE Backlash (TV pořad)
WWE Bad Blood (TV pořad)
WWE Hall of Fame 2004 (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Taboo Tuesday (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
WWE Vengeance (TV pořad)
2003 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE Backlash (TV pořad)
WWE Bad Blood (TV pořad)
WWE Insurrextion (TV pořad)
WWE Judgment Day (TV pořad)
WWE No Way Out (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
2002 WWE Armageddon (TV pořad)
WWE No Mercy (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Unforgiven (TV pořad)
2001 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWE Undertaker - This Is My Yard (TV pořad)
WWF Backlash (TV pořad)
WWF Insurrextion (TV pořad)
WWF Invasion (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
2000 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Insurrextion (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
1999 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SmackDown LIVE! (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
WWF Jakked (TV pořad)
WWF No Mercy (TV pořad)
WWF Over the Edge (TV pořad)
WWF Unforgiven (TV pořad)
1998 WWE King of the Ring (TV pořad)
WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
WWF Fully Loaded (TV pořad)
WWF Judgment Day (TV pořad)
WWF No Way Out (TV pořad)
WrestleMania XIV (TV pořad)
1997 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
1996 WWE Royal Rumble (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
1995 WWE SummerSlam (TV pořad)
WWE Survivor Series (TV pořad)
1994 WWF Action Zone (TV pořad)
1993 WWE Monday Night RAW (TV pořad)
WWF Raw Is War (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace