foto

Nelly Frijda

  • nar. 4.5.1936 (83 let)
    Amsterdam, Noord-Holland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2009 Spion van Oranje
2006 Het zwijgen
Sinterklaas en het uur van de waarheid
2004 Ellis na cestě ke štěstí
2003 Kees de jongen
1999 Vaarwel Pavel
1996 Mijn franse tante Gazeuse
1995 A zase ti Špindírovi
1992 De Johnsons
Špindírovi v Americe
1991 Slečna Eline
1990 Han de Wit
1986 Als in een roes...
Mama is boos!
Rodina Floderů
1982 De stilte rond Christine M.
1979 Cha-Cha
1975 Keetje Tippel
Tre adorabili viziose
1970 Rubia's Jungle

TV seriály

2013 Malaika (TV seriál)
2009 Annie MG (TV seriál)
2004 Kinderen geen bezwaar (TV seriál)
2000 De aanklacht (TV seriál)
Verkeerd verbonden (TV seriál)
Wet & Waan (TV seriál)
1998 Otje (TV seriál)
1996 Kleine Nachtmerrie, Eine (TV seriál)
1995 Ik ben je moeder niet (TV seriál)
1993 Flodder (TV seriál)
1992 Uit de school geklapt (TV seriál)
1988 Laat maar zitten (TV seriál)
1981 De Lemmings (TV seriál)
1964 Maigret (TV seriál)

Host

TV pořady

2001 RTL Boulevard (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky