foto

Tim Chiou

  • nar. 23.11.1979 (40 let)
    Iowa City, Iowa, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Definition Please
2019 Svatební radosti
2017 Fat Camp
2016 Love Is All You Need?
2015 Crush the Skull
2010 A Foundling
2009 Imigranti
People I've Slept With, The
2008 Seventh Moon
2007 L.A. Proper
The Wizard of Gore

TV seriály

2020 Tým SEAL (TV seriál)
No Choice in Duty (S03E19)
In the Blind (S03E18)
Edge of Nowhere (S03E17)
další epizody (4)
2019 Doxxed (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
The Fresh Princess (S05E09)
Máma (TV seriál)
Hot Butter and Toxic Narcissism (S07E08)
2017 Everyone I Love Is Dead (TV seriál)
iZombie (TV seriál)
Return of the Dead Guy (S03E10)
Silicon Valley (TV seriál)
The Patent Troll (S04E07)
The Blood Boy (S04E05)
Intellectual Property (S04E03)
2016 Code Black (TV seriál)
Sleight of Hand (S02E09)
Stitchers (TV seriál)
Pretty Little Lawyers (S02E07)
2015 iZombie (TV seriál)
Liv and Let Clive (S01E04)
Closer: Nové případy (TV seriál)
Výpadek (S04E12)
2014 Policie Chicago (TV seriál)
Different Mistakes (S01E08)
2013 Tři kluci a nemluvně (TV seriál)
Surprise! (S02E15)
2012 Living with Models (TV seriál)
2 $ocky (TV seriál)
A zástoje na jednu noc (S01E18)
2011 Mstitel Cape (TV seriál)
Dr. House (TV seriál)
Rodiče (S08E06)
2010 Famílie (TV seriál)
V jako Victoria (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Neobvyklí podezřelí (S06E21)
2009 Dům loutek (TV seriál)
Had v ráji (S01E10)
Policajti z L. A. (TV seriál)
See the Woman (S01E03)
Chirurgové (TV seriál)
Den, kdy puká srdce (S05E22)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Padlý pták (S06E13)
2008 Chuck (TV seriál)
Chuck a rozchod (S02E03)
2007 Just Jordan (TV seriál)
October Road (TV seriál)
Let's Get Owen (S02E01)
V dobrém i zlém (TV seriál)
To je směšné (S01E20)
Chirurgové (TV seriál)
Zkouška (S03E24)
Topení na souši (S03E16)
2006 Hannah Montana (TV seriál)
Policejní vyjednavači (TV seriál)
V dobrém i zlém (TV seriál)
Matka nebo manželka (S01E06)

Dokumentární

2004 Lékařská pohotovost – neznámé příběhy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky