foto

Götz Kauffmann

  • nar. 15.1.1949
    Vídeň, Wien, Rakousko
  • zem. 26.1.2010 (61 let)
    Vídeň, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
2001 Ene mene muh - und tot bist du
1998 Black Flamingos - Sie lieben euch zu Tode
1996 Der See
Hochwürdens Ärger mit dem Paradies (TV film)
1995 Schwarze Tage (TV film)
Tödliche Liebe
1993 Verlassen Sie bitte Ihren Mann!
1984 Podoba čistě náhodná
1983 Neon Mix (TV film)
1981 Kottan ermittelt - Die Beförderung (TV film)
1980 Únos aut
1979 Feuer! (TV film)
Povídky z Vídeňského lesa
1977 Alpensaga - Das große Fest (TV film)
Alpensaga - Der Kaiser am Lande (TV film)
1976 Alpensaga - Liebe im Dorf (TV film)

TV seriály

2002 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Wo ist Kurt? (S02E10)
Das Duell (S02E09)
Die Band (S02E08)
další epizody (10)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Das Angebot (S01E10)
Die Unbestechlichen (S01E09)
Die Haube (S01E08)
další epizody (10)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1987 Heiteres Bezirksgericht (TV seriál)
Mozart und Meisel (TV seriál)
1985 Der Leihopa (TV seriál)
1980 Familie Merian (TV seriál)
1979 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Alles anders (E24)
Keine Ruh' hat man (E23)
Auf und Ab (E21)
další epizody (6)
1978 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Lauter Zores (E17)
Urlaubsfreuden (E16)
Der Unfall (E15)
další epizody (5)
1977 Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Jahreswende (E12)
Haus-Abbruch (E10)
Unterwelt (E08)
Místo činu (TV seriál)
Der vergessene Mord (S01E79)
1976 Die Alpensaga (TV seriál)
Kottan ermittelt (TV seriál)
Ein echter Wiener geht nicht unter (TV seriál)
Das Haus (E06)
Der Besuch (E05)
Abgründe (E04)
1971 Místo činu (TV seriál)
Mordverdacht (S01E12)

Dokumentární

2008 Ernst Hinterberger - Jetzt red' i (TV film)

Host

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
1990 Tohuwabohu (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky