foto

Carlos Osorio

  • nar. 17.7.1972 (47 let)
    Garzon, Kolumbie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Převrácená loď: Krvavá voda (TV film)
Recovery
The Art of Living
2018 Ballistic
2017 Lovení Snárka
2016 The Belko Experiment
2015 Battle for Skyark
Road to Juarez
2014 24: Solitary
2013 A Mother's Rage (TV film)
Last Letter, The
Samantha Rogers: Žena v ringu
Tajemná odhalení
2012 I Love Your Moves
Targeting
2008 Dear Me
2006 Graveyard, The
2005 Boss'n Up
Larva (TV film)
Lethal Eviction
2004 Getno
2001 Cross, The
2000 Secrets of the Heart

TV seriály

2019 Čarodějnice navždy (TV seriál)
Poslední cesta (S01E10)
Časový portál (S01E09)
1646 (S01E08)
další epizody (10)
2015 Real Rob (TV seriál)
2013 Ve jménu vlasti (TV seriál)
Davidova věž (S03E03)
Plecháč zlikvidován (S03E01)

Dokumentární

2018 Kápo (TV seriál)
John Gotti (E04)
Pablo Escobar (E03)
El Chapo (E02)
další epizody (4)
2017 American Playboy: The Hugh Hefner Story (TV seriál)
My Way (E10)
Down the Rabbit Hole: The Dorothy Stratten Murder (E09)
Sex, Drugs and DEA Investigations (E08)
další epizody (10)
2016 Roman Empire (TV seriál)
14 Days of Blood (S01E06)
Fight for Glory (S01E05)
Rome is Burning (S01E04)
další epizody (6)
2015 Génius (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

2004 Getno

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky