foto

Rjó Iwamacu

  • nar. 26.3.1952 (66 let)
    Nagasaki, Japonsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Kokučó no himicu
Neko wa dakumono
Onrjó o agero tako! Nani utatten no ka zenzen wakanné da jo!!
2017 22 nenme no kokuhaku: Wataši ga sacudžinhan desu
Haši monogatari: Fuku kaze wa aki
Odžiičan šindžattatte
Sangacu no lion kóhen
Sangacu no lion zenpen
Warau Manekineko the Movie
2015 Toire no Pieta
Šokubucu danši veranda: Ore no winter special (TV film)
2014 Bankúbá no Asahi
2013 Kurojuri danči
Ore Ore
Pekorosu no haha ni ai ni iku
Čúgakusei Marujama
Šazai no ósama
2012 Aku no Kyoten Josho (TV film)
Aku no kjóten
Nekoben: Šitai no minoširokin (TV film)
Rijú (TV film)
2011 Azemichi no dandi
Chouchou-san (TV film)
Douki (TV film)
Miluji tě, železnice
Propose Kyodai (TV film)
Sekai saigo no hibi
Shoshu (TV film)
Vinou lásky
2010 Bôizu on za ran
Kazura
Morisaki shoten no hibi
Nodame Kantâbire saishû gakushô - Gôpen
Pozdrav ze dna řeky
SR: Saitama no rappâ 2 - Joshi rappâ Kizudarake no raimu
2009 Daremo Mamorenai (TV film)
Dear Doctor
Gama no abura
Instant numa
Jamagata scream
Nafukovací panna
2008 Pod vlivem lásky
2007 Tenten
Tokyo tower: Okan to boku to, tokidoki, oton
Tonari machi senso
Zukan ni nottenai mushi
2006 Damejin
Podoby fíkovníku
Yoki na gyangu ga chikyu o mawasu
2005 In za pûru
Jume no naka e
Kame wa igai to hajaku ojogu
Majonaka no Jadži-san Kita-san
2004 Cutie Honey
Mind Game
Shinibana
Toride Naki Mono (TV film)
Zebraman
2003 Kisarazu Cat's Eye: Nihon Series
2001 Hasshu!
2000 Oshimai No Hi
1999 Coquille
1998 SF: Episode One
1995 Gonin
Marks no jama
1994 119
1993 Idžó no hitobito: Densecu no nidži no sankjódai
Nûdo no yoru
Sora ga konnani aoi wake ga nai
1992 Hikinige Family
Shinde mo ii
Shiryo no wana 2: Hideki
1989 Pekinteki suika

TV seriály

2018 Jami no bansóša (TV seriál)
2017 Koi Suru Hong Kong (TV seriál)
2016 Keiseisaimin no otoko (TV seriál)
Kinpika (TV seriál)
Tokuyama Daigorô wo dare ga koroshitaka? (TV seriál)
Šokubucu danši veranda: Season 3 (TV seriál)
2015 Išitači no ren'ai džidžó (TV seriál)
Kageru juku nacu (TV seriál)
Napoleon no mura (TV seriál)
Tantei no Tantei (TV seriál)
Šokubucu danši veranda: Season 2 (TV seriál)
2014 55 Sai Kara No Hello Life (TV seriál)
Coffee-ya no Hitobito (TV seriál)
Gú gú datte neko de aru (TV seriál)
Hanako to Anne (TV seriál)
Long Goodbye (TV seriál)
Wakamono-tači (TV seriál)
2013 Henšin intabjuá no jú'ucu (TV seriál)
Otenki Oneesan (TV seriál)
Sen'njú tantei Tokage (TV seriál)
Tenma-san gajuku (TV seriál)
2012 Kagi no kakatta heja (TV seriál)
Monsters (TV seriál)
Tokkan: Tokubecu kokuzei čóšúkan (TV seriál)
2011 Gaikókan Kuroda Kósaku (TV seriál)
Good Life ~Arigatou, Papa. Sayonara~ (TV seriál)
2010 Atami no Sôsakan (TV seriál)
Azamijô no lullaby (TV seriál)
Cheisu: Kokuzei sasatsukan (TV seriál)
GM: Odore dokutâ (TV seriál)
Genya (TV seriál)
2009 Chojin Utada (TV seriál)
Šinja šokudó (TV seriál)
2008 Ašita no kita Jošio (TV seriál)
Kansa hôjin (TV seriál)
Zettai kareši (TV seriál)
2007 Kaette kita jikô keisatsu (TV seriál)
2006 Džikó keisacu (TV seriál)
Nodame cantabile (TV seriál)
2003 Black Jack ni yoroshiku (TV seriál)
Manhattan rabu stôrî (TV seriál)
Shin Yonigeya Honpo (TV seriál)
2002 Aibó (TV seriál)
Kaidan hyaku monogatari (TV seriál)
2001 Rocket Boy (TV seriál)
1998 Ten Urara (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2006 Koorogi
2000 Nichiyobi wa owaranai
1997 Tokyo biyori

TV seriály

2013 Rasuto Dina (TV seriál)
2002 Shiritsu Tantei Hama Mike (TV seriál)
1997 Koi no Tamerai (TV seriál)

Režijní filmografie

Filmy

2008 Tamio no shiawase
1993 Ohaka to Rikon
1989 Bakajaró! 2: Šiawase ni naritai

TV seriály

2006 Džikó keisacu (TV seriál)
2002 Shiritsu Tantei Hama Mike (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace