foto

Damien Keyeux

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2019 Papicha
2018 Duelles
2017 Barrage
2016 Máma a já
Timgad
2015 Caïds
Sanctuaire (TV film)
Zin li fik
2014 Marie Curie, une femme sur le front (TV film)
Tančírna
2013 Baby Balloon
La Marche
2012 Little Black Spiders
Torpédo
2011 Boží koně
Le cochon de Gaza
2010 Ilegálně
2009 Baroni
2008 9mm
Bonne nuit
La Monique de Joseph
2007 Cages
2005 Poulet-Poulet
2004 Dans l'ombre
2002 Maintenant
2000 Chambre froide

TV seriály

2016 La Trêve (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
Episode 9 (S01E09)
Episode 8 (S01E08)
další epizody (10)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky