foto

Hubert Pouille

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2019 Patrick
Trois jours et une vie
2018 Mandy - Kult pomsty
2017 Chien
Façades
2016 The Exception
2015 Překvapení
Únos Freddy Heinekena
2014 Flying Home
Kenau: Bojovnice z Harlemu
2013 Marina
2012 De verbouwing
Het bombardement
Süskind
2011 Nuit blanche
2010 De gelukkige huisvrouw
Dva pitomci z Paříže
Majesteit
2009 Bouře
Čachtická paní
2007 Firmin
Slepý
2006 Křižák v džínách
2005 Bunker paradise
Die Bluthochzeit
Jedna krev
2004 Madame Eduard
Zabij mě s citem
2002 Loenatik – de moevie
Vie comme elle vient, La (TV film)
2001 De grot
Regarde-moi
Verboden te zuchten
Étrange monsieur Joseph, L' (TV film)
2000 Iedereen beroemd!
Král tančí
1999 Flanderský pes
Kaas
1997 Des gens si bien élevés (TV film)
Hombres complicados
1996 Osmý den
1995 Fête des pères, La (TV film)
Orage immobile, Un (TV film)
The Passion of Darkly Noon
Un si bel orage (TV film)
1994 Taxandria
1992 Daens
1991 Toto hrdina
1990 Dilemma
Het sacrament
Koko Flanel
1989 Blueberry Hill
Vražedný trojúhelník
1987 Crazy Love
1986 Rodina Floderů

TV seriály

2018 Au service de la France (TV seriál)
Code étendu en Algérie (S02E12)
Non mort de la taupe Porte (S02E11)
C'est beau la Pologne (S02E10)
další epizody (12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky