foto

Edie McClurg

  • nar. 23.7.1951 (68 let)
    Kansas City, Missouri, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Klikař (TV film)
2014 A Long Way Off
2013 Ledové království
Zvědavý George: Jarní dobrodružství (TV film)
2012 Foodfight!
Raubíř Ralf
Theresa Is a Mother
2011 Auta 2
2010 Holyman Undercover
2009 Loudilové
Stage Two
2007 Blahodárný venkov
2006 Auta
Scooby-Doo a piráti
Toot & Puddle: I'll Be Home for Christmas
Vánoce v ohrožení
2005 Vše, co můžeš chtít (TV film)
2004 Breaking Dawn
Co se ještě stalo o Vánocích
To Kill a Mockumentary
U nás na farmě
2003 Fish Without a Bicycle
Můj pes Buddy V
Velké dítě Dickie Roberts
2002 Now You Know
Proměny v srdcích
Pán převleků
Rocket Power: Race Across New Zealand (TV film)
Sexy párty
2000 Fotroviny
Malá mořská víla II: Návrat do moře
Zavěste, prosím
1999 Can't Stop Dancing
Panství
1998 Lumpíci
Murder She Purred: A Mrs. Murphy Mystery (TV film)
Svatý muž
Ted
Život brouka
1997 Casper - První kouzlo (TV film)
Flubber
1996 Inhumanoid (TV film)
Rukojmí nebo komplic?
1995 Pod bláznivým měsícem
1994 Life with Louie: A Christmas Surprise for Mrs. Stillman (TV film)
Takoví normální zabijáci
Tiny Toons Spring Break (TV film)
1993 Living and Working in Space: The Countdown Has Begun
Stepmonster
Ve vzduchu
1992 Dobrodružství Tinyho Toona: Jak jsem prožil prázdniny
Mušketýři na Harleyích (TV film)
Teče tudy řeka
1991 Kudrnatá holka
1990 Jídelníček pro vraha (TV film)
1989 Malá mořská víla
1988 Dance 'Til Dawn (TV film)
Dopravní akademie (TV film)
Elvíra - Vládkyně noci
Manželské etudy
1987 Letadla, vlaky, automobily
1986 Riskantní sázka
Volný den Ferrise Buellera
Zpátky do školy
1984 Korsičtí bratři
1983 Bill na vlastních nohou (TV film)
Pan máma
Paragon of Comedy, The (TV film)
1982 Eating Raoul
Pandemonium
Tajemství N.I.M.H.
1980 Oh, God! Book II
Příběhy Cheeche a Chonga
1977 Cracking Up
Once Upon a Brothers Grimm (TV film)
1976 Carrie

TV seriály

2014 TripTank (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Koktejly a snobárna (S05E16)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Na zemi (S12E09)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Nezvaný (S14E18)
2013 Wander na cestách (TV seriál)
2012 Ben 10: Omniverse (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
Kdo ví, co je pravda? (S08E11)
2011 Doktorka Plyšáková (TV seriál)
Portlandia (TV seriál)
Mayor is Missing (S01E04)
Pravidla zasnoubení (TV seriál)
The Last of the Red Hat Lovers (S05E24)
2010 Elvira's Movie Macabre (TV seriál)
Královská dvojčata (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
2009 Normálka (TV seriál)
Titan Maximum (TV seriál)
2008 Miss Guided (TV seriál)
The Life & Times of Tim (TV seriál)
Theo Strikes Back / Amy Gets Wasted (S01E10)
Hottest Babes on the Planet / Suck It, Philly (S01E07)
Mad Dog Tim / Monday Night Confession (S01E04)
další epizody (4)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
Hannah Montana (TV seriál)
Zvědavý George (TV seriál)
2005 Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
Fat Actress (TV seriál)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Velké dítě (S05E15)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Higglytown Heroes (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
2002 Dobrodružství Jimmyho Neutrona, malého génia (TV seriál)
2000 Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Tesák - velký červený (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Hrací skříňka (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Rocket Power (TV seriál)
Třída číslo 402 (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Strýček Phil se vrací do školy (S07E14)
1998 Kočkopes (TV seriál)
Lionhearts, The (TV seriál)
Maggie Winters (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
Project: Mother's Day (S03E13)
Do It or Donut (S03E12)
Blinded by Love (S03E11)
Columbo (TV seriál)
Popel popelu (S10E12)
1997 Cow and Chicken (TV seriál)
Perversions of Science (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Witch Trash (S02E09)
Život s Louiem (TV seriál)
Family Portrait (S03E10)
The Kiss Is the Thing (S03E09)
Close Encounters of the Louie Kind (S03E08)
další epizody (13)
Ženatý se závazky (TV seriál)
Svatba s blbcem (S11E23)
1996 Casper (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Homeboys in Outer Space (TV seriál)
Local Heroes (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
The Masked Chess Boy (S02E10)
For Pete's Sake (S02E09)
Buzz Stop (S02E08)
další epizody (13)
Picket Fences (TV seriál)
Snow Exit (S04E12)
1995 A.J.'s Time Travelers (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
The What a Cartoon Show (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
Tracks of My Deers (S01E09)
The Fourth Thursday in November (S01E08)
Pains, Grains, and Allergy Shots (S01E07)
další epizody (9)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Monty (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Getting By (TV seriál)
Mommies, The (TV seriál)
Problem Child (TV seriál)
Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
The Old Man (S04E18)
1992 Goofyho tlupa (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
The Addams Family (TV seriál)
Dinosaurové (TV seriál)
Blahodárná sopka (S02E15)
Roseanne (TV seriál)
Bingo (S04E13)
Plný dům (TV seriál)
Nerušit, vysíláme (S06E04)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
Drexell's Class (TV seriál)
The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Beauty and the Beast (S07E03)
1990 Bobkův svět (TV seriál)
Drobečkové (TV seriál)
Gravedale High (TV seriál)
Klukoviny Toma a Jerryho (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Together We Stand (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Mr. Belvedere (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
Small Wonder (TV seriál)
Yogi's Treasure Hunt (TV seriál)
1984 Scooby-Doo znovu na stopě (TV seriál)
Snorks (TV seriál)
1983 The Dukes (TV seriál)
We Got It Made (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Madame's Place (TV seriál)
No Soap, Radio (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1979 Hello, Larry (TV seriál)
Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)

Host

TV pořady

1996 The Daily Show (TV pořad)
1994 Politically Incorrect (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1989 The Arsenio Hall Show (TV pořad)
The Pat Sajak Show (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1984 Body Language (TV pořad)
Super Password (TV pořad)
1983 Match Game/Hollywood Squares Hour (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1979 Password Plus (TV pořad)
1977 Chevy Chase Show, The (TV pořad)
The Richard Pryor Show (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
Tony Orlando and Dawn (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky