foto

Edie McClurg

  • nar. 23.7.1951 (66 let)
    Kansas City, Missouri, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Long Way Off, A
2013 Ledové království
Zvědavý George: Jarní dobrodružství (TV film)
2012 Foodfight!
Raubíř Ralf
Theresa Is a Mother
2011 Auta 2
2010 Holyman Undercover
2009 Loudilové
Stage Two
2007 Blahodárný venkov
2006 Auta
Scooby-Doo a piráti
Toot & Puddle: I'll Be Home for Christmas
Vánoce v ohrožení
2005 Vše, co můžeš chtít (TV film)
2004 Breaking Dawn
Co se ještě stalo o Vánocích
To Kill a Mockumentary
U nás na farmě
2003 Fish Without a Bicycle
Můj pes Buddy V
Velké dítě Dickie Roberts
2002 Now You Know
Pán převleků
Proměny v srdcích
Rocket Power: Race Across New Zealand (TV film)
Sexy párty
2000 Fotroviny
Malá mořská víla II: Návrat do moře
Zavěste, prosím
1999 Can't Stop Dancing
Panství
1998 Columbo: Popel popelu (TV film)
Lumpíci
Murder She Purred: A Mrs. Murphy Mystery (TV film)
Svatý muž
Ted
Život brouka
1997 Casper - První kouzlo (TV film)
Flubber
1996 Inhumanoid (TV film)
Rukojmí nebo komplic?
1995 Pod bláznivým měsícem
1994 Life with Louie: A Christmas Surprise for Mrs. Stillman (TV film)
Takoví normální zabijáci
Tiny Toons Spring Break (TV film)
1993 Living and Working in Space: The Countdown Has Begun
Stepmonster
Ve vzduchu
1992 Dobrodružství Tinyho Toona: Jak jsem prožil prázdniny
Mušketýři na Harleyích (TV film)
Teče tudy řeka
1991 Kudrnatá holka
1990 Jídelníček pro vraha (TV film)
1989 Malá mořská víla
1988 Dance 'Til Dawn (TV film)
Dopravní akademie (TV film)
Elvíra-vládkyně noci
Manželské etudy
1987 Letadla, vlaky, automobily
1986 Riskantní sázka
Volný den Ferrise Buellera
Zpátky do školy
1984 Korsičtí bratři
1983 Bill na vlastních nohou (TV film)
Pan máma
Paragon of Comedy, The (TV film)
1982 Eating Raoul
Pandemonium
Tajemství N.I.M.H.
1980 Oh, God! Book II
Příběhy Cheeche a Chonga
1977 Cracking Up
Once Upon a Brothers Grimm (TV film)
1976 Carrie

TV seriály

2013 Wander na cestách (TV seriál)
2012 Ben 10: Omniverse (TV seriál)
Sketchy (TV seriál)
TripTank (TV seriál)
2011 Doktorka Plyšáková (TV seriál)
Portlandia (TV seriál)
2010 Elvira's Movie Macabre (TV seriál)
Královská dvojčata (TV seriál)
Mike a Molly (TV seriál)
Rybičky (TV seriál)
2009 Normálka (TV seriál)
Titan Maximum (TV seriál)
2008 Life & Times of Tim, The (TV seriál)
Miss Guided (TV seriál)
2007 Pravidla zasnoubení (TV seriál)
2006 Campus Ladies (TV seriál)
Hannah Montana (TV seriál)
Zvědavý George (TV seriál)
2005 Americký Drak: Jake Long (TV seriál)
Fat Actress (TV seriál)
2004 Batman vítězí (TV seriál)
Higglytown Heroes (TV seriál)
Zoufalé manželky (TV seriál)
2003 Dva a půl chlapa (TV seriál)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
2002 Dobrodružství Jimmyho Neutrona, malého génia (TV seriál)
2000 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Malcolm v nesnázích (TV seriál)
Tesák - velký červený (TV seriál)
1999 Batman budoucnosti (TV seriál)
Hrací skříňka (TV seriál)
Providence (TV seriál)
Rocket Power (TV seriál)
Třída číslo 402 (TV seriál)
1998 Kočkopes (TV seriál)
Lionhearts, The (TV seriál)
Maggie Winters (TV seriál)
1997 Perversions of Science (TV seriál)
1996 Casper (TV seriál)
Detektiv Nash Bridges (TV seriál)
Homeboys in Outer Space (TV seriál)
Local Heroes (TV seriál)
Sabrina - mladá čarodějnice (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 A.J.'s Time Travelers (TV seriál)
Caroline in the City (TV seriál)
Cow and Chicken (TV seriál)
Night Stand (TV seriál)
The What a Cartoon Show (TV seriál)
Život s Louiem (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Monty (TV seriál)
Veselé obludy (TV seriál)
1993 Getting By (TV seriál)
Mommies, The (TV seriál)
Problem Child (TV seriál)
1992 Goofyho tlupa (TV seriál)
Jsem do tebe blázen (TV seriál)
Melrose Place (TV seriál)
Picket Fences (TV seriál)
The Addams Family (TV seriál)
Dinosaurové (TV seriál)
Blahodárná sopka (S02E15)
1991 Detektiv Duck (TV seriál)
Drexell's Class (TV seriál)
The New WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1990 Bobkův svět (TV seriál)
Drobečkové (TV seriál)
Gravedale High (TV seriál)
Tom a Jerry (TV seriál)
1989 Show Jerryho Seinfelda (TV seriál)
1988 Empty Nest (TV seriál)
Roseanne (TV seriál)
1987 Plný dům (TV seriál)
Ženatý se závazky (TV seriál)
1986 Právo v Los Angeles (TV seriál)
Together We Stand (TV seriál)
Valerie (TV seriál)
1985 Měsíční svit (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
Scooby-Doo a 13 duchů (TV seriál)
Small Wonder (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Yogi's Treasure Hunt (TV seriál)
1984 Scooby-Doo znovu na stopě (TV seriál)
Snorks, The (TV seriál)
1983 The Dukes (TV seriál)
We Got It Made (TV seriál)
1982 Faerie Tale Theatre (TV seriál)
Madame's Place (TV seriál)
No Soap, Radio (TV seriál)
1981 American Playhouse (TV seriál)
Harper Valley P.T.A. (TV seriál)
Šmoulové (TV seriál)
1979 Hello, Larry (TV seriál)
Scooby-Doo a Scrappy-Doo (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
1978 Diff'rent Strokes (TV seriál)
The Incredible Hulk (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)
1962 The Jetsons (TV seriál)

TV pořady

1996 The Daily Show (TV pořad)
1994 Politically Incorrect (TV pořad)
1992 Noční Show Jaye Lenoe (TV pořad)
1989 Arsenio Hall Show, The (TV pořad)
The Pat Sajak Show (TV pořad)
1986 The New Hollywood Squares (TV pořad)
1984 Body Language (TV pořad)
Super Password (TV pořad)
1983 Match Game/Hollywood Squares Hour (TV pořad)
1982 Late Night with David Letterman (TV pořad)
1979 Password Plus (TV pořad)
1977 Chevy Chase Show, The (TV pořad)
The Richard Pryor Show (TV pořad)
1974 Dinah! (TV pořad)
Tony Orlando and Dawn (TV pořad)
1973 The $10,000 Pyramid (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace