foto

Liza Bracey

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kostymérská filmografie

Filmy

2019 Yesterday
2018 Poslední zúčtování
2017 Finální portrét
2016 Nejnadanější dívka
2014 Monsters - Temný kontinent
2012 Ashes
Spike Island

TV seriály

2019 Pennyworth (TV seriál)
The Landlord's Daughter (E02)
Pilot (E01)
2018 Trust (TV seriál)
Consequences (E10)
White Car in a Snowstorm (E09)
In the Name of the Father (E08)
další epizody (10)
2017 Střelný prach (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2016 Marcella (TV seriál)
Episode 8 (S01E08)
Episode 7 (S01E07)
Episode 4 (S01E04)
další epizody (6)
2015 Městečko Fortitude (TV seriál)
Epizoda 11 (S01E11)
Epizoda 10 (S01E10)
Epizoda 9 (S01E09)
další epizody (11)
2014 Babylon (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
další epizody (5)
2013 Top Boy (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
další epizody (4)
2012 Blackout (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
True Love (TV seriál)
2009 Fm (TV seriál)
Blinded by the Light (E06)
Video Killed the Radio Star (E05)
Golden Lady (E04)
další epizody (6)
Misfits: Zmetci (TV seriál)
2006 Vital Signs (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky