foto

Kristian Milsted

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scénografická filmografie

Filmy

2017 Journey's End
2016 Nejnadanější dívka
2015 The Marriage of Reason & Squalor
2014 Monsters - Temný kontinent
Pudsey the Dog: The Movie
2012 Best Laid Plans
Wedding Video, The
2011 Junkhearts
Weekender
2010 Huge
2009 Neustlané postele
2007 Extraordinary Rendition
1996 Den attende

TV seriály

2019 Watchmen (TV seriál)
2018 Na mušce (TV seriál)
God, I'm Tired (S01E08)
I Don’t Want to Be Free (S01E07)
Take Me to the Hole! (S01E06)
další epizody (8)
2017 Decline and Fall (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2016 Doctor Thorne (TV seriál)
Uvěřitelné příběhy Neila Gaimana (TV seriál)
2014 Glue (TV seriál)
2013 Utopia (TV seriál)
2012 Playhouse uvádí (TV seriál)
2008 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 2 (S02E02)
Epizoda 1 (S02E01)

Dokumentární

2015 Listen to Me Marlon

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace