foto

Nika Brettschneiderová

  • nar. 9.2.1951
    Ostrava, Československo
  • zem. 30.6.2018 (67 let)
    Vídeň, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1994 Ještě větší blbec, než jsme doufali

TV seriály

2018 Rédl (TV seriál)
Komu se dá věřit? (E02)
Prokurátor (E01)
1987 Mozart und Meisel (TV seriál)

Dokumentární

2017 Vyhnáni po Chartě (TV seriál)
Nika Brettschneiderová (E02)
1993 Šachovnice (TV film)

Divadelní záznam

2017 Lásky jedné plavovlásky, plavovlásky jedné lásky (divadelní záznam)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky