foto

Tecuo Jamašita

  • nar. 8.8.1975 (44 let)
    Kanagawa, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Rengó kantai širei čókan: Jamamoto Isoroku
2008 Ichi, slepá samurajka
Johnen: Sada no ai jori
2007 Mayonaka no March (TV film)
Yonimo Kimyona Monogatari Autumn Special (TV film)
2006 Chôshû Faibu
Tegami
2005 Henšin
Semišigure
Sokoku (TV film)
2004 Tange Sazen
Tange Sazen: Hyakuman ryo no tsubo
2003 Reontooyoo
2001 Drug
1999 Hasen no marisu
1996 Acri
Dangan ranna

TV seriály

2018 Tokusó 9 (TV seriál)
Episode 10 (S01E10)
2015 Kozure Shinbee (TV seriál)
2014 Kamiya Genjiro Torimono Hikae (TV seriál)
2012 Hancho - Keishicho Asakahan Season 5 (TV seriál)
2006 Cupid no Itazura (TV seriál)
Imo Tako Nankin (TV seriál)
Keišičó sósa ikka kjú gakari (TV seriál)
2005 Ame to Yume no Ato ni (TV seriál)
2004 Puraido (TV seriál)
2003 Diamond Girl (TV seriál)
2000 Hachobori Seven (TV seriál)
Haččóbori no šičinin (TV seriál)
1999 Kjúmei bjótó 24dži (TV seriál)
1997 Hitocu jane no šita 2 (TV seriál)
Odoru daisósasen (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky